Πώληση Διαμέρισμα 110τ.μ. - Παπάφη, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 210000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Παπάφη

210,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Παπάφη

ID: 231571010-220

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

110

Έτος Κατασκευής

1979

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 92-2541

Θεσσαλονίκη // Παπάφη

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 110 τ.μ., στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης (1979), με πυλωτή. Βρίσκεται στον 2ο όροφο. Είναι διαμπερές, πολύ φωτεινό. Θέρμανση αυτόνομη φυσικού αερίου. 3 υπνοδωμάτια ευρύχωρα, όλα με πρόσβαση σε μπαλκόνι. Ενιαίος χώρος σαλοκουζίνας. Το σαλόνι είναι μεγάλο και ακριβώς δίπλα βρίσκεται η κουζίνα (υπερυψωμένος χώρος) Μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και θέση για πλυντήριο ρούχων. Δύο μπαλκονόπορτες πίσω και τρεις μπροστά.

Βρίσκεται δίπλα σε κεντρική αγορά και ΜΜΜ. Κουφώματα αλουμινίου, με σίτες. Κάθε δωμάτιο έχει air-condition. Ιδανικό για πολυμελή οικογένεια.

Στο διαμέρισμα, επίσης, υπάρχουν οι εξής ηλεκτρικές συσκευές: Εντοιχιζόμενος ηλεκτρικός φούρνος Miele Κεραμικές εστίες Miele Απορροφητήρας Miele Πλυντήριο πιάτων Pitsos 4 air conditions Juro Pro Το ακίνητο την τρέχουσα περίοδο είναι μισθωμένο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Κλιματισμός

Μπάνιο

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.