Πώληση Διαμέρισμα 197τ.μ. - Κέντρο, Κορινός

Ζητούμενη τιμή: 120000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Κορινός, Κέντρο

120,000 €

Ν. Πιερίας, Κορινός, Κέντρο

ID: 231741022-27

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

197

Έτος Κατασκευής

1989

Όροφος

2ος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα σε διώροφο κτήριο, οροφοδιαμέρισμα 2ου Ορόφου στο κέντρο του Κορινού Πιερίας με καθαρή επιφάνεια 185 τ.μ. σε οικόπεδο 908 τ.μ. Το ακίνητο προσφέρει 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι και μπάνιο και μια μεγάλη σαλοκουζίνα. Τα μπαλκόνια 90 τ.μ. ολόγυρα του διαμερίσματος προσθέτουν επιπλέον χώρο, ενώ η αυλή και η σοφίτα 185 τ.μ. προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες. Τα υλικά κατασκευής περιλαμβάνουν μάρμαρα στα πατώματα, κουφώματα αλουμινίου PVC, ηλιακό θερμοσίφωνα, σίτες, τέντες.

Χαρακτηριστικά:

Καθαρή επιφάνεια 185 τ.μ. Θέρμανση με πετρέλαιο Διπλά τζάμια και κουφώματα αλουμινίου Μαρμάρινα πατώματα Εντοιχιζόμενες ντουλάπες Αποθήκη Ιδιωτικός κήπος Τέντες και σίτες Ηλιακός θερμοσίφωνας Σκαλιά εισόδου Σοφίτα Ανοιχτωσιά - Θέα Μπαλκόνια συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ.

Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες. Κατάλληλο για οικογενειακή χρήση άλλα ενδεχομένως και ως επενδυτική ευκαιρία αφού με διαμερισματοποίηση μπορεί να δημιουργήσει κάποιος τουλάχιστον δύο η ίσως και περισσότερα διαμερίσματα.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες Υπεύθυνος συνεργάτης: Ευθύμιος Μπογιατζής E-mail: ebogiatzis@remax-deltaktima.gr

Κωδικός Ακινήτου: 1152-4758

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2351 075 005 Χατζόγλου 17Β | Κατερίνη | TK 60100

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Ε

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Θέρμανση: Κεντρική

Μπάνιο

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.