Πώληση Μεζονέτα 78τ.μ. - Μύρθιος, Φοινίκας

Ζητούμενη τιμή: 140000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Φοινίκας, Μύρθιος

140,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Φοινίκας, Μύρθιος

ID: 231521004-24

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

78

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Στο όμορφο και παραδοσιακό χωριό Μύρθιος, λίγα μόλις λεπτά από τον Πλακιά, διατίθεται προς πώληση μια μονοκατοικία δύο επιπέδων με έντονο το στοιχείο της πέτρας. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 76 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο έκτασης 57 τ.μ. Κατά την είσοδο στο ακίνητο βρίσκεται η κουζίνα, η οποία διατηρεί ως παραδοσιακό χαρακτηριστικό την παλιά γωνιακή εστία μαγειρέματος, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον θέσεων για ντουλάπια και πάγκους εργασίας, χάρη στα χτιστά χωρίσματα. Στη συνέχεια, μια όμορφη πέτρινη καμάρα μας οδηγεί στον χώρο του καθιστικού. Από εδώ μια μεταλλική σκάλα οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο του ακινήτου, όπου βρίσκεται τα υπνοδωμάτιο, ενώ υπάρχει πρόσβαση στο μπαλκόνι με την υπέροχη θέα στη θάλασσα και προς το χωριό Σελλιά.
Επιπλέον το ακίνητο διαθέτει ένα μπάνιο με ντους, καθώς και ηλιακό θερμοσίφωνα. Καθώς πολλά από τα σπίτια του οικισμού έχουν ανακαινιστεί, σε συνδυασμό με την μικρή απόσταση από το δημοφιλές θέρετρο του Πλακιά, η κατοικία αποτελεί εξαιρετική επιλογή αγοράς, τόσο για ιδιοκατοίκηση, όσο και για τουριστική εκμετάλλευση, ενώ με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, μπορεί να μετατραπεί σε μια μοντέρνα μεζονέτα.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Σόμπα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

Θέα: Θάλασσα

Δορυφορική κεραία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.