Πώληση Loft 40τ.μ. - Κέντρο (Θεσσαλονίκη), Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 119000 €

Οικιστικό - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Κέντρο (Θεσσαλονίκη)

119,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Κέντρο (Θεσσαλονίκη)

ID: 231321015-17156

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

40

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός Ακινήτου: #1015-17156 | Θεσσαλονίκη, Κέντρο : Πωλείται loft σε πολύ κεντρικό σημείο στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Βασιλίσσης Όλγας, στο ύψος της Καλλιδοπούλου. Είναι λουξ κατασκευής με υλικά εξαιρετικής ποιότητας και φουλ επιπλωμένο. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας αλουμινίου. Το δάπεδο του είναι από πλακάκι, έχει συναγερμό και την ασφάλεια συμπληρώνουν και τα κάγκελα στο παράθυρο. Μπαίνοντας στο ισόγειο έχει μία ευρύχωρη, άνετη σαλοκουζίνα με αρκετό αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σκάλα, όπου υπάρχει ειδική κατασκευή και παροχή για να μπει το πλυντήριο ρούχων. Είναι φουλ επιπλωμένο έχει κουρτίνες, καναπέ με τραπεζάκι σαλονιού, μία πανέμορφη τραπεζαρία. Είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, που συμπληρώνουν την πανέμορφη κουζίνα ( ηλεκτρική κουζίνα εντοιχισμένη,ψυγείο). Το μπάνιο του είναι άνετο με ντουζιέρα και ένα λειτουργικό και πανέμορφο έπιπλο με καθρέφτη. Στο πάνω επίπεδο ανεβαίνουμε από μία υπέροχη ξύλινη σκάλα και συναντάμε μία άνετη κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι μία ντουλάπα τριών φύλλων.Το χώρο συμπληρώνει ένα τραπεζάκι με δύο καρέκλες, όπου εκεί μπορείς να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης και να πιεις τον καφέ σου βλέποντας το σαλόνι από ψηλά.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας: Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24 Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Αποθήκη

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Τοποθεσία: Κέντρο

Ανακαινισμένο

Πρόσοψης

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.