Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 2097τ.μ. - Αργυρομούρι, Γεωργιούπολη

Ζητούμενη τιμή: 130000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Γεωργιούπολη, Αργυρομούρι

130,000 €

Ν. Χανίων, Γεωργιούπολη, Αργυρομούρι

ID: 231671046-25

Τετραγωνικά Μέτρα

2097

Ανακαλύψτε την γαλήνη και την πανοραμική ομορφιά με αυτό το εξαιρετικό οικόπεδο των 2097,34 m² προς πώληση, στο γοητευτικό οικισμό Αργυρομούρι, στην Εξώπολη, εντός της επαρχίας Αποκορώνου.

Κύρια Χαρακτηριστικά: Μέγεθος: 2097,34 τ.μ. Δόμηση: 400 τ.μ. Τοποθεσία: Αργυρομούρι, Εξώπολη, ΤΚ Καλαμιτσίου Αμυγδαλίου, ΔΕ Γεωργιουπόλεως, Δήμος Αποκορώνου Τοπογραφία: Κλίση που προσφέρει εκπληκτική θέα στην κοιλάδα της Γεωργιούπολης, την θάλασσα, τα επιβλητικά χιονισμένα Λευκά Όρη, επεκτείνοντας μέχρι το Ρέθυμνο. Ανέσεις: Κοντινή απόσταση από βασικές ανέσεις, όπως βενζινάδικα, σούπερ μάρκετ, σχολεία και πολλά άλλα. Πρόσβαση: Μόλις 6 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη ζωντανή παραθαλάσσια κωμόπολη της Γεωργιούπολης, γνωστή για τα πολυτελή ξενοδοχεία, τις γραφικές ταβέρνες, τα εστιατόρια, τα μπουτίκ καταστήματα και τις αψεγάδιαστες παραλίες. 1,5 χλμ. από τον ΒΟΑΚ, διασφαλίζοντας άμεση σύνδεση με όλα τα σημεία του νησιού.

Μοναδικά Πλεονεκτήματα: Αυτό το εκπληκτικό οικόπεδο δεν είναι μόνο ο καμβάς για το σπίτι των ονείρων σας, αλλά προσφέρει και ελκυστική ΕΥΚΑΙΡΙΑ για επενδυτές που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα εξοχικό σπίτι για βραχυχρόνια διάθεση ή ένα μικρό boutique ξενοδοχείο.

Το οικόπεδο αυτό έχει ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ από την Πολεοδομία, επιτρέποντας έτσι δημιουργικά και ευρύχωρα αρχιτεκτονικά σχέδια, εκμεταλλευόμενα πλήρως το συναρπαστικό περιβάλλον.

Ενσωματώστε την ηρεμία του μικρού χωριού, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη γρήγορη πρόσβαση στη ζωντανή ατμόσφαιρα της Γεωργιούπολης. Είτε φαντάζεστε ένα ιδιωτικό καταφύγιο είτε ένα επιχειρηματικό εγχείρημα στον τομέα της φιλοξενίας, αυτό το οικόπεδο υπόσχεται έναν ασύγκριτο τρόπο ζωής ανάμεσα στη μεγαλοπρέπεια της φύσης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για υπόδειξη, επικοινωνήστε:

Αμαλία Καλογριδάκη
Coast to Coast Realty Group - Ομάδα RE/MAX Specialists Χανιά
Τηλ: +30 6948222586 Email: crete.realestate.specialist@gmail.com Βρείτε με και μέσω Viber και WhatsApp.**

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.