Ενοικίαση Διαμέρισμα 250τ.μ. - Φλοίσβος, Παλαιό Φάληρο

Ζητούμενη τιμή: 3500 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Παλαιό Φάληρο, Φλοίσβος

3,500 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Παλαιό Φάληρο, Φλοίσβος

ID: 231841002-180

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

250

Έτος Κατασκευής

1984

Όροφος

4ος

Διατίθεται προς Πώληση, στο Παλιό Φάληρο, ένα μοναδικό διαμέρισμα που ξεχωρίζει για τις πολυτελείς παροχές του και την απίστευτη θέα που προσφέρει.
Κτισμένο το 1984, αυτό το διαμέρισμα 248 τ.μ. βρίσκεται σε προνομιούχα τοποθεσία με θέα στην πλατεία, τον Πειραιά και το γαλάζιο της θάλασσας. Μεταξύ των προνομιακών χαρακτηριστικών περιλαμβάνεται η μεγάλη βεράντα καθ όλο το μήκος του σαλονιού, προσφέροντας μια ήρεμη ατμόσφαιρα με θέα χωρίς τη φασαρία του παραλιακού δρόμου. Το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλα δωμάτια με διπλά τζάμια για απόλυτη ησυχία. Ο σαλόνι με τζάκι και τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν φωτεινότητα και θέα. Η κουζίνα εκτείνεται καθ όλο το πλάι του σπιτιού, ενώ το μπάνιο ξένων διαθέτει ντους. Τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα και ηλιόλουστα, με δικά τους μπάνια. Η κατοικία περιλαμβάνει κλιματισμό για αυτονομία, ανακαινισμένα αλουμίνια, ηλεκτρικές τέντες, κεντρική θέρμανση, κλειδαριά ασφαλείας και κάμερες ασφαλείας στην είσοδο. Περιλαμβάνεται μια κλειστή θέση στάθμευσης στο υπόγειο του κτηρίου, με δυνατότητα δεύτερης θέσης. Αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση και θέα, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για υψηλής ποιότητας κατοίκηση. Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες ή θέλετε να κανονίσετε μια ξενάγηση, επικοινωνήστε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Θέρμανση: Κεντρική

Τζάκι

Κλιματισμός

Αποθήκη

WC

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Δορυφορική κεραία

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.