Πώληση Μεζονέτα 176τ.μ. - Άγιος Ιωάννης, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 450000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Χανιά, Άγιος Ιωάννης

450,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Άγιος Ιωάννης

ID: 231671002-308

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

176

Έτος Κατασκευής

1998

Εξαιρετική μεζονέτα 176 τμ στην περιοχή της Δεξαμενής στον Άγιο Ιωάννη Χανίων, η οποία βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών με κοινόχρηστη πισίνα.

Αναπτύσσεται σε δύο ορόφους με εσωτερική σκάλα. Μπαίνοντας απ την κεντρική είσοδο της μεζονέτας αντικρύζουμε ένα τεράστιο ενιαίο και φωτεινό χώρο όπου βρίσκεται το σαλόνι η τραπεζαρία με το τζάκι, η κουζίνα, το μπάνιο με επιπλέον ντουλάπες στο διάδρομο και τα δύο μπαλκόνια.  Επίσης στο ίδιο επίπεδο, υπάρχει ένα αυτόνομος χώρος με ένα υπνοδωμάτιο, κουζινάκι και wc, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ανεξάρτητο στούντιο ή ξενώνας. Ανεβαίνοντας στον επάνω όροφο της μεζονέτας θα βρούμε ένα μεγάλο master room με ξύλινο πάτωμα, πολύ φωτεινό με μεγάλες ντουλάπες και δική του βεράντα. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν άλλα δύο υπνοδωμάτια και το μεγάλο μπάνιο και πολλές ντουλάπες. Στον ίδιο όροφο η μεζονέτα διαθέτει ένα ιδιωτικό αίθριο χώρο 30 τμ για καθιστικό,  BBQ και για στιγμές χαλάρωσης σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Διαθέτει τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικά και αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Στο υπόγειο του συγκροτήματος υπάρχει μία αποθήκη και μία θέση στάθμευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6977309436 / Στέλιος Πουρέγκας, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Διαμπερές

Μπάνιο

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.