Ενοικίαση Διαμέρισμα 67τ.μ. - Χαριλάου, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 620 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Χαριλάου

620 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Χαριλάου

ID: 231361004-1485

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

67

Έτος Κατασκευής

1971

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 56-5739 - Θεσσαλονίκη στην Χαριλάου ενοικιάζεται σε κεντρικό σημείο : πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 67 τ.μ. . Αποτελείται από 1 ανετο υπνοδωμάτιο, μεγαλο σαλόνι, χωριστη κουζίνα (με δικο της βοηθητικό μπαλκόνι) και μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1971, σε καλοσυστημένη πολυκατοικία (Χωρις ασανσέρ). Η θέρμανση του διαμερίσματος ειναι ατομική - αέριο και υπαρχει και κλιματιστικό για ψύξη. Εσωτερικά θα συναντήσετε: πατώματα από πλακάκι, μεγαλους καναπεδες, τραπεζαρια, διπλο κρεβατι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, διπλά τζάμια και πληθώρα επίπλων και διακοσμητικών. Το ακίνητο διαθέτει ολες τις ηλεκτρικές αλλα και λευκές συσκευές που χρειάζεται (μεγάλη τηλεόραση, ψυγείο, πλυντήριο, φούρνος , απορροφητήρας ,καφετέρια ,ηχοσυστημα). Υπάρχει ανετο εμπρόσθιο μπαλκόνι καθώς και ενα δεύτερο που βλέπει στην πρασιά της οικοδομής. - Τιμή: 620 € Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

RE/MAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα

2313088317 www.remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Πόρτα ασφαλείας

Θέα: Πάρκο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.