Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 43τ.μ. - Κάτω Τούμπα, Τούμπα

Ζητούμενη τιμή: 110000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Τούμπα, Κάτω Τούμπα

110,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Τούμπα, Κάτω Τούμπα

ID: 231571017-216

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

43

Έτος Κατασκευής

1966

Όροφος

4ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2513 – ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα στον 4ο όροφο οικοδομής, οικοδομικής αδείας 1966. Βλέπει πίσω σε μεγάλη πρασιά. Βορειο δυτικός προσανατολισμός. Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής. Άμεση πρόσβαση σε αγορά, συγκοινωνίες, πάρκο, κλπ. Μόλις ανακαινίστηκε πλήρως από επαγγελματίες, πωλείται με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Φωτεινή με καλή διαρρύθμιση χώρων. Αποτελείται από ένα άνετο χώρο Σαλοκουζίνας με διαμορφωμένους τους πάγκους, ντουλάπια κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, ένα καλό δωμάτιο με μεγάλη ντουλάπα, και λουτρό. Όλα λειτουργικά χωροθετημένα. Συνολική επιφάνεια 43 τ.μ. Διαθέτει πόρτα θωρακισμένη, θέρμανση ατομική με Φυσικό Αέριο, κλιματιστικό, διπλά τζάμια, πατώματα από μάρμαρο, συνθετικά κουφώματα. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή και για εκμετάλλευση, για φοιτητές, νεαρό ζευγάρι. Αξίζει να την επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Έτοιμο σε ένα μήνα. Τέλος Φεβρουαρίου περίπου.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Γ

Φοιτητική κατοικία

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Πόρτα ασφαλείας

Ρετιρέ

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.