Πώληση Διαμέρισμα 136τ.μ. - Συνοικισμός Νόμου 751, Πανόραμα

Ζητούμενη τιμή: 290000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Πανόραμα, Συνοικισμός Νόμου 751

290,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Πανόραμα, Συνοικισμός Νόμου 751

ID: 231571004-47

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

136

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 82-2503 - Πανόραμα Συνοικισμός Νόμου 751 ΠΩΛΕΙΤΑΙ εκπληκτικό διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 136 τ.μ. Το διαμέρισμα εκτείνεται σε δυο επίπεδα, του δευτέρου και του τρίτου ορόφου. Στον δεύτερο όροφο υπάρχει ένα υπέροχο, φωτεινό σαλόνι το οποίο διαχωρίζεται νοητά με μια άκρως λειτουργική κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια, μπάνιο και χωλ. Υπάρχουν εντοιχισμένες ντουλάπες και αρκετός χώρος αποθήκευσης. Στον τρίτο όροφο υπάρχει μια μεγάλη σοφίτα 28 τ.μ. με δική της τουαλέτα και κουζίνα η οποία είναι προσβάσιμη εξωτερικά του διαμερίσματος. Η οικοδομή έχει κατασκευαστεί το 2006. Κάτω από το διαμέρισμα υπάρχουν άλλες ιδιοκτησίες ωστόσο στην κεντρική είσοδο έχουν πρόσβαση μόνο οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος. Είναι σε άριστη κατάσταση και διαθέτει θωρακισμένη πόρτα, πλακάκια στο δάπεδο, κουφώματα αλουμινίου διπλής υάλωσης, ατομική θέρμανση αερίου, κλιματιστικά και άλλα πολλά. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν κατά την κατασκευή είναι κορυφαίας ποιότητας καθώς το ακίνητο προοριζόταν για ιδιοκατοίκηση. Το διαμέρισμα διαθέτει ακόμη έναν υπέροχο εξώστη από τον οποίο υπάρχει απρόσκοπτη θέα σε όλη την πόλη. Ως παρακολουθήματα του διαμερίσματος υπάρχει μια αποθήκη στο υπόγειο 20 τ.μ. και μία θέση στάθμευσης στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής 15 τ.μ.
Το διαμέρισμα είναι τακτοποιημένο τεχνικά και έτοιμο νομικά για άμεση μεταβίβαση. Το ακίνητο βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών που ως επί τω πλείστων ζουν οικογένειες. Ένα πανέμορφο διαμέρισμα, ιδανικό για οικογένειες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.

Παρόμοια Ακίνητα

Σε κοντινή απόσταση