Ενοικίαση Διαμέρισμα 45τ.μ. - Αμπεριά, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 600 €

Just Rented

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Χανιά, Αμπεριά

600 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Αμπεριά

ID: 231671051-51

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

45

Έτος Κατασκευής

2002

Όροφος

1ος

Αποκλειστικά από τον σύμβουλο ακινήτων Νικόλα Τζαγκαράκη και την RE/MAX Specialists!

Διατίθεται προς ενοικίαση πρόσφατα ανακαινισμένο διαμέρισμα 45τ.μ., στην καρδιά των Χανίων, με ξεχωριστή θέση στάθμευσης και αποθήκη. Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Είναι ευήλιο, διαμπερές με μία βεράντα και ένα μπαλκόνι Απολαύστε τη ζωή στο κέντρο με όλες τις ανέσεις λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι σας.

Χαρακτηριστικά: - 45τ.μ. - 2 ΑC - 1ος όροφος - Πλήρως επιπλωμένο - Πόρτα ασφαλείας - Πλήρως εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, κουζινάκι, πλυντήριο, smart TV) - Διαθέσιμος οικιακός εξοπλισμός - 2 μπαλκόνια

Στάθμευση και Αποθηκευτικός χώρος - Διαθέτει ατομική θέση στάθμευσης και ένα δωμάτιο ξεχωριστά 6τ.μ. για αποθήκη.

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής βίντεο από το εσωτερικό του διαμερίσματος κατοπιν αιτήματος!

Πληροφορίες τοποθεσίας: Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο παλιό Νοσοκομείο Χανίων. Η περιοχή Μπόλαρη είναι από τις πιο δημοφιλής συνοικίες των Χανίων. Η Ηρώων Πολυτεχνείου απέχει μόλις λίγα μέτρα από το διαμέρισμα και ξεκινάει ακριβώς μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο και είναι ένας ευχάριστος δρόμος για περίπατο προς τη θάλασσα στην οποία και καταλήγει. Ο δρόμος χαρακτηρίζεται από νεοκλασικά και παλαιότερα κτήρια, μοντέρνες πολυκατοικίες, χαριτωμένα καφενεία, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ και τον κινηματογράφο «Αττικόν».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε +306980918999 (viber και whats App) tzagkarakis.real@gmail.com @tzagkarakis.real@gmail.com

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Αποθήκη

Διαμπερές

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.