Πώληση Βίλα 370τ.μ. - Λεύκες, Επανομή

Ζητούμενη τιμή: 700000 €

Βίλα - Πώληση - Επανομή, Λεύκες

700,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Επανομή, Λεύκες

ID: 231581015-164

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

370

Έτος Κατασκευής

2008

Κωδικός ακινήτου: 99-1630

Πωλείται αποκλειστικά από τη RE/MAX Analogia πολυτελή μονοκατοικία 370 τ.μ. με υπέροχη θέα θάλασσα στην Επανομή. Αποτελείται από τρία πατώματα. Ημιυπόγειο - σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, δύο δωμάτια. Ισόγειο - δύο σαλόνια, τραπεζαρία, κουζίνα, WC. Πρώτος - τρία δωμάτια, ένα μπάνιο. Διαθέτει 10αρια φωτοβολταϊκά, μεγάλο κήπο αποκλειστικής χρήσης, ασανσέρ εντός της κατοικίας, κλιματιστικά, ενδοδαπέδια θέρμανση πετρέλαιο, συναγερμό, κάμερες, lux υλικά στα κουφώματα κ πατώματα, ηλιακά πάνελ για θέρμανση ή για χρήση, δίκτυο πυρόσβεσης, γεώτρηση με αυτόματο πότισμα. Απέχει περίπου 10 λεπτά με το αμάξι από τη θάλασσα. Υπάρχουν πολλές κατοικίες τριγύρω στην περιοχή, βρίσκεται περίπου στα όρια ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ.

Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης. Δεκτή η συνεργασία με όλα τα μεσιτικά γραφεία εντός και εκτός δικτύου RE/MAX. Υπεύθυνος Συνεργάτης: Βορεάδου Φαίη T. 2310437799 M. 6977766465 E: fvoreadou@remax-analogia.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Αποθήκη

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Έξι

Θέα: Θάλασσα

Ανελκυστήρας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.