Πώληση Μονοκατοικία 90τ.μ. - Σταυρωμένος, Γεροπόταμος

Ζητούμενη τιμή: 330000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Γεροπόταμος, Σταυρωμένος

330,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Γεροπόταμος, Σταυρωμένος

ID: 231661030-6

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

90

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2024

Στο ήσυχο και παραδοσιακό χωριό Σταυρωμένος Μυλοποτάμου, σε απόσταση 24 χλμ από την πόλη του Ρεθύμνου, διατίθεται προς πώληση μια εντυπωσιακή διώροφη κατοικία υπό κατασκευή, η οποία συνδυάζει στοιχεία παραδοσιακής και μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Στο πρώτο επίπεδο του ακινήτου βρίσκεται μια μοντέρνα κουζίνα εξοπλισμένη με τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, το σαλόνι και το master υπνοδωμάτιο, το οποίο διαθέτει δικό του μπάνιο και ντουλάπα.
Μια εσωτερική σκάλα μας οδηγεί στα δύο όμορφα υπνοδωμάτια του επάνω ορόφου, ενώ διαθέτει άλλο ένα κοινό μπάνιο και wc. Από αυτό τον όροφο παράλληλα υπάρχει πρόσβαση στην βεράντα, με την υπέροχη θέα τόσο στη θάλασσα όσο και στο πράσινο τοπίο της περιοχής. Στα επιπλέον όμορφα χαρακτηριστικά του ακινήτου, προστίθενται ο περίβολος που διαθέτει πισίνα, ένα BBQ καθώς και μια τραπεζαρία. Ο Σταυρωμένος είναι ένα μικρό χωριό μόλις 6 χλμ από το Πέραμα, όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα, όπως σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, κέντρο υγείας, τράπεζες, εστιατόρια και καφετέριες. Το ακίνητο είναι μια εξαιρετική επιλογή αγοράς , καθώς συνδυάζει την άνετη διαμονή, την ιδιωτικότητα και την ησυχία, σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Κουζίνα: Αυτόνομη

Επιπλωμένο

WC

Αποθήκη

Κλιματισμός

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Πόρτα ασφαλείας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Ημιτελής Οικοδομή

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.