Πώληση Διαμέρισμα 128τ.μ. - Βυζάντιο, Καλαμαριά

Ζητούμενη τιμή: 375000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Καλαμαριά, Βυζάντιο

375,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Καλαμαριά, Βυζάντιο

ID: 231581017-52

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

128

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 101-1624

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΕΟΔΜΗΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ- Σε κεντρικό σημείο της Καλαμαριάς συνολικής επιφάνειας 128 τμ. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα , 3 υπνοδωμάτια , wc , μπάνιο και ειδικό χώρο για πλυντήριο- στεγνωτήριο. Διαθέτει ατομική ενδοδαπέδια θέρμανση αερίου, εγκατάσταση συναγερμού , συνθετικά κουφώματα με τριπλό τζάμι, ατομική αποθήκη στο υπόγειο, παρκινγκ σε ανοιχτή πιλοτή . Δυνατότητα επιλογής κουζίνας και ειδών υγιεινής μπάνιου , συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Το διαμέρισμα είναι μοναδικής αισθητικής , έχει μεγάλα ανοίγματα , είναι πολύ φωτεινό , βρίσκεται απέναντι από πάρκο και λίγα μέτρα από τοπικά καταστήματα. Σύγχρονη και μοντέρνα κατασκευή με άριστα υλικά , για οποιαδήποτε πληροφορία ή ραντεβού παρακαλώ επικοινωνήστε με τα παρακάτω στοιχεία.

Τιμή Πώλησης 375.000 ευρώ

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης.Δεκτή η συνεργασία με όλα τα μεσιτικά γραφεία εντός και εκτός δικτύου RE/MAX. Υπεύθυνος Συνεργάτης: Βάσω Βαξεβανίδου T: 2310437799 M:6988556093 E: vvaxevanidou@remax-analogia.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Κλιματισμός

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Μία

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Θέα: Πάρκο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.