Πώληση Μονοκατοικία 181τ.μ. - Έλος, Ινναχώρι

Ζητούμενη τιμή: 65000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ινναχώρι, Έλος

65,000 €

Ν. Χανίων, Ινναχώρι, Έλος

ID: 231671005-182

Τετραγωνικά Μέτρα

181

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Πωλείται στο Έλος παλιό πετρόχτιστο κτίσμα 181τμ. Από αυτά τα 78τμ είναι ισόγειο και τα 103τμ υπόγειο του οποίου η μπροστινή μεριά είναι ανοιχτή σαν ισόγειο. Εντός οικοπέδου 757τμ, εντός οικισμού. Έχει πρόσοψη 19 μέτρα σε ασφαλτο δρόμο πλάτους 6 μέτρων.

Tο χωριό έχει άφθονα νερά όλο το χρόνο και πολλά δέντρα μερικά εκ των οποίων πολύ μεγάλα όπως πλάτανοι και καστανιές. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι δροσερό ενώ τον χειμώνα πιάνει χιόνι. Είναι ανεπτυγμένο τουριστικά με χιλιάδες τουρίστες να το επιλέγουν κάθε καλοκαίρι. Έχει πολλά τουριστικά καταλύματα και στο κέντρο και στις γύρω περιοχές ενώ επίσεις διαθέτει φούρνο, πρατήριο καυσίμων, φαρμακείο, σχολείο, ιατρείο, super market και πολλές ταβέρνες - καφενεία.

Απέχει: -> Από το Ελαφονήσι 19 χιλιόμετρα ή 25 λεπτά με το αυτοκίνητο -> Από την Κίσσαμο 22 χιλιόμετρα ή 35 λεπτά με το αυτοκίνητο και -> Από τα Χανιά 60 χιλιόμετρα ή 1 ώρα και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Περιτριγυρισμένο από το καταπράσινο τοπίο με τα μεγαλοπρεπή δέντρα και τα άφθονα νερά το ακίνητο αυτό βρίσκεται σε εναν ανεπτυγμένο τουριστικά προορισμό χωρίς να χάνει την αύρα του χωριού και παράλληλα έχει κοντά όλες τις βασικές ανέσεις.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Διαμπερές

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.