Ενοικίαση Διαμέρισμα 102τ.μ. - Κάτω Τούμπα, Τούμπα

Ζητούμενη τιμή: 650 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Τούμπα, Κάτω Τούμπα

650 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Τούμπα, Κάτω Τούμπα

ID: 231361004-1463

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

102

Έτος Κατασκευής

1986

Όροφος

4ος

Κωδικός ακινήτου: 56-5707 - Θεσσαλονίκη Κάτω Τούμπα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ πληρως επιπλωμένο οροφοδιαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 102 τ.μ. Το διαμέρισμα παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο και με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, πλυντήριο ρούχων , στεγνωτήριο και πλυντήριο πιάτων . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και ανακαινισμένο μπάνιο και μεγάλο εμπρόσθιο μπαλκόνι με ωραία θεα . Είναι κατασκευασμένο το 1986 και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο. Επιπλέον υπάρχει και κλιματισμος για ψύξη.Το ακίνητο διαθέτει πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά - (Διαθέσιμο προς μίσθωση απο 15/7) - Τιμή: 650 € Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

RE/MAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα

2313088317 www.remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Τζάκι

Κλιματισμός

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Προσανατολισμός: Δυτικομεσημβρινός

Πρόσοψης

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.