Πώληση Βίλα 146τ.μ. - Απολλώνιο, Λευκάδα

Ζητούμενη τιμή: 575000 €

Βίλα - Πώληση - Λευκάδα, Απολλώνιο

575,000 €

Ν. Λευκάδας, Λευκάδα, Απολλώνιο

ID: 231651005-337

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

146

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2024

Διατίθεται προς πώληση υπό κατασκευή βίλα στα Σύβοτα Λευκάδας . Βρίσκεται σε οικόπεδο 735 τετραγωνικών μέτρων. Η βίλα είναι 146 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (υπάρχει η επιλογή να μετατραπεί μέρος του καθιστικού/αποθηκευτικού χώρου σε τέταρτο υπνοδωμάτιο)..

Στο ισόγειο, υπάρχει καθιστικό,τραπεζαρία και μεγάλη κουζίνα. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στην πισίνα, τα βουνά και τον κόλπο. Στο ισόγειο υπάρχει επίσης ένα master-υπνοδωμάτιο 21 τετραγωνικών μέτρων με προσωπικό μπάνιο, βρίσκεται στην άκρη του καθιστικού και έχει θέα στην πισίνα. Στον επάνω όροφο υπάρχουν δύο επιπλέον υπνοδωμάτια που μοιράζονται ένα μπάνιο. Το υπνοδωμάτιο στη βορειοανατολική πλευρά έχει ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στον κόλπο και την πισίνα.

Εγκαταστάσεις και παροχές :

Ξεχωριστές ηλεκτρικές πύλες εισόδου συμπεριλαμβανομένης της ενδοεπικοινωνίας. Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για δύο οχήματα . Συρόμενες πόρτες στα κύρια υπνοδωμάτια στο ισόγειο παρέχοντας άμεση πρόσβαση στην πισίνα και στον κήπο. Μια μεγάλη ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης 45 τετραγωνικών μέτρων που περιλαμβάνει ενσωματωμένο υποβρύχιο πάγκο και φωτισμό μέσα στην πισίνα. Επιπλέον, η πισίνα διαθέτει έναν ρηχό χώρο χαλάρωσης στο νερό περίπου επτά τετραγωνικών μέτρων που φιλοξενεί καρέκλες, ανάκλιντρα και ομπρέλες για να χαλαρώσετε στο νερό. Αντλίες και μηχανικά εξαρτήματα για την πισίνα. Εξωτερικό ντους κοντά στην πισίνα. Πέργκολα έξω από το σαλόνι 24 τετραγωνικών μέτρων που παρέχει σκιερό χώρο κοντά στην πισίνα. Μια εντοιχισμένη εξωτερική κουζίνα που περιλαμβάνει μπάρμπεκιου/ψησταριά, νεροχύτη και επιφάνεια εργασίας για διασκέδαση. Η εξωτερική κουζίνα καλύπτεται από πέργκολα 18 τετραγωνικών μέτρων. Η εσωτερική κουζίνα περιλαμβάνει ντουλάπια και μαρμάρινους πάγκους. Θερμομόνωση για όλη τη βίλα. Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και αποχρώσεις. Θερμοσίφωνας και ηλιακοί συλλέκτες. Κλιματισμός σε όλη τη βίλα. Ντουλάπες στα υπνοδωμάτια. Υψηλής ποιότητας είδη υγιεινής. όπως τουαλέτες, νεροχύτες, ντουλάπες, καθρέφτες, νιπτήρες και ντους. Αποθήκη/υπόγειο 18 τμ (μπορεί να μετατραπεί σε επιπλέον υπνοδωμάτιο με επιπλέον κόστος). Δεξαμενή νερού. Αν και τα έπιπλα δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή, είναι δυνατό να έχετε ολόκληρη τη βίλα πλήρως επιπλωμένη (υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, έπιπλα κήπου, φωτιστικά, ηλεκτρικά είδη, αξεσουάρ κουζίνας κ.λπ.) με επιπλέον χρέωση 50.000 ευρώ. Αυτή η χρέωση περιλαμβάνει τα πάντα για την παράδοση της βίλας με το κλειδί στο χέρι για μετακόμιση ή/και ενοικίαση.

Η βίλα θα παραδοθεί έως τον Αύγουστο του 2024.

Ιδανική επιλογή για τουριστική εκμετάλλευση ή ιδιοκατοίκηση καθώς το χωριό των Συβότων είναι πόλος έλξης για τον τουρισμό. Ο γραφικός οικισμός, αγκαλιασμένος από κατάφυτους λόφους, αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα αγκυροβόλια όσων ταξιδεύουν με σκάφος στο Ιόνιο. Μέμα Μανωλίτση Σύμβουλος ακινήτων Executive Club Award (2021) 100% Club Award (2022) Platinum Award (2023) RE/MAX Value Ευσταθίου Ζάκκα 42 - Πλ. Αγίου Μηνά, Λευκάδα Τηλέφωνο : (+30) 26450 26419 Κινητό : (+30) 6940997877 https://www.remaxvalue.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Τύπος Θέρμανσης: Fan Coil

Θέρμανση: Αυτόνομη

Αποθήκη

Διαμπερές

WC

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Ημιτελής Οικοδομή

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.