Ενοικίαση Γραφείο 120τ.μ. - Χώρα, Χώρα (Ζάκυνθος)

Ζητούμενη τιμή: 1150 €

Γραφείο - Ενοικίαση - Χώρα (Ζάκυνθος), Χώρα

1,150 €

Ν. Ζακύνθου, Χώρα (Ζάκυνθος), Χώρα

ID: 232121002-20

Συνολικά Δωμάτια

6

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

120

Έτος Κατασκευής

2005

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 2-126 - Διαθέσιμος προς ενοικίαση επαγγελματικός χώρος 1ου ορόφου, εμβαδού 120τ.μ., σε πολύ κεντρικό σημείo της πόλης της Ζακύνθου. Το ακίνητο περιλαμβάνει 6 διαφορετικούς χώρους και ένα WC και προσφέρει ιδανικές δυνατότητες χρήσης για γραφείο, ινστιτούτο ομορφιάς, φροντιστήριο και άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες που απαιτούν διαμορφωμένους και ευρύχωρους χώρους.

Επιπλέον, ο ενοικιαστής έχει τη δυνατότητα να απομονώσει ένα χώρο 40τμ με ξεχωριστή είσοδο ή να συνενώσει χώρους για να δημιουργήσει μεγαλύτερα δωμάτια, ανάλογα με τις ανάγκες του. Ο όροφος διαθέτει ευρύχωρα μπαλκόνια καθώς και διπλά τζάμια ενώ πρόσφατα έχουν γίνει και εργασίες ανακαίνισης.

Το κτίριο κατασκευάστηκε το 2005 και διαθέτει ανελκυστήρα, φαρδιά εσωτερική σκάλα και είσοδο για ΑΜΕΑ, προσφέροντας άνετη πρόσβαση και εξυπηρέτηση σε όλους τους χρήστες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Εξωτερικά

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.