Πώληση Μεζονέτα 150τ.μ. - Κέντρο, Μακρινίτσα

Ζητούμενη τιμή: 315000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Μακρινίτσα, Κέντρο

315,000 €

Ν. Μαγνησίας, Μακρινίτσα, Κέντρο

ID: 2309410015-1081

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1900

Όροφος

Ισόγειο

Γιώργος Μεταφτσής 6906825777 - Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam στο Βόλο - (Θεοδωρίδης Νικόλαος , Τζιαφέτας Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος).

Βρισκόμενη στην πανέμορφη περιοχή της Μακρινίτσας, στη γραφική Κουκουράβα, αυτή η εντυπωσιακή μεζονέτα παρουσιάζει μια σπάνια ευκαιρία απόκτησης μιας πραγματικής παραδοσιακής οικίας στο Πήλιο. Με κωδικό ακινήτου 25319-9783, αυτή η επιπλωμένη κατοικία εκτείνεται σε δύο επίπεδα με συνολική επιφάνεια 150 τετραγωνικών μέτρων, προσφέροντας άνετους χώρους και παραδοσιακή αισθητική.

Η μεζονέτα καθίσταται σε ένα οικόπεδο 700 τετραγωνικών μέτρων, περιβαλλόμενη από πλούσια φυσική ομορφιά και άφθονο πράσινο, χαρακτηριστικά της περιοχής. Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνονται επίσης δύο αγροτεμάχια, το ένα 3.700 τετραγωνικών μέτρων και το άλλο 1.000 τετραγωνικών μέτρων, και τα δύο με δική τους πηγή νερού, προσθέτοντας μοναδική αξία στην κατοικία.

Αποτελούμενη από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, μπάνιο και WC, αυτή η κατοικία αναδεικνύει την πλούσια ιστορία της μέσα από την κατασκευή της το 1800. Η ενεργειακή της κλάση Ζ είναι σύμφωνη με τα χαρακτηριστικά της εποχής της κατασκευής της, ενώ η αναλλοίωτη θέα που προσφέρει, καθιστά κάθε στιγμή εκεί μοναδική. Η μεζονέτα διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, εντυπωσιακές ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη, καταπληκτικό κήπο, τζάκι, κλιματισμό, ηλεκτρικές συσκευές και BBQ, προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια.

Εκτός από τις μοντέρνες ανέσεις, το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης αντίκες και προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα, τα οποία διατίθενται μαζί με την αγορά της μεζονέτας, προσθέτοντας μια αίσθηση κλασικής ομορφιάς και παράδοσης στον χώρο. Η εσωτερική σκάλα ενώνει τα δύο επίπεδα με αρμονία, ενώ η ανοιχτωσιά των χώρων ενισχύει την αίσθηση της ελευθερίας και της άνεσης.

Αυτή η μεζονέτα αποτελεί μια μοναδική επιλογή για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα κομμάτι της ιστορίας του Πηλίου, συνδυάζοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις, σε ένα από τα πιο γραφικά και αγαπημένα μέρη της Ελλάδας. Το ακίνητο μπορεί να μετατραπεί και σε επαγγελματική χρήση ως ξενώνας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Τύπος Θέρμανσης: Θερμοσυσσωρευτές

Διαμπερές

Τζάκι

Επιπλωμένο

WC

Αποθήκη

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.