Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 50τ.μ. - Νέα Πολιτεία, Εύοσμος

Ζητούμενη τιμή: 110000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Εύοσμος, Νέα Πολιτεία

110,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Εύοσμος, Νέα Πολιτεία

ID: 231321051-17107

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

50

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

224

Όροφος

1ος

Κωδικός Ακινήτου: #1051-17107 | Εύοσμος, Νέα Πολιτεία: Πωλείται εξαιρετική γκαρσονιέρα πολυτελής κατασκευής πρώτου ορόφου 50τμ στην Ν.Πολιτεία Ευόσμου. Το ακίνητο κατασκευάζεται με υλικά άριστης ποιότητας και με σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Αποτελείται από ευρύχωρη σαλοκουζίνα,ένα άνετο υπνοδωμάτιο και μπάνιο.Διαθέτει υπόγεια αποθήκη και θέση στάθμευσης αποκλειστικής χρήσης.Ενα ακίνητο υψηλής ενεργειακής κλάσης. Να αναφέρουμε ότι το ακίνητο πληρεί όλες τις προδιαγραφές που ορίζει η πολεοδομία. Δυνατότητα διαμόρφωσης εσωτερικά του χώρου ανάλογα με τις ανάγκες του αγοραστή. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Οικοδομικός σκελετός με περιμετρική θερμοηχομόνωση. Είσοδος πολυτελούς κατασκευής. Ατομική θέση στάθμευσης και υπόγεια αποθήκη. Ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Θωρακισμένη εξώπορτα. Εγκατάσταση συναγερμού και πυρανίχνευσης. Εξωτερικά κουφώματα με διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες. Εντοιχισμένα καζανάκια. Έπιπλο μπάνιου και κουζίνας. Πλακίδια δαπέδου και μπάνιου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας: Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24 Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση: Ατομική

Αποθήκη

Μπάνιο

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Καλή

Τοποθεσία: Κέντρο

Θέσεις Parking: Μία

Ημιτελής Οικοδομή

Πρόσοψης

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Συναγερμός

Δίκτυο φυσικού αερίου

Πόρτα ασφαλείας

Δορυφορική κεραία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.