Πώληση Μονοκατοικία 270τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 890000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

890,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771013-189

Τετραγωνικά Μέτρα

270

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2001

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Περίτεχνη μονοκατοικία 270 τ.μ. σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 1.738τ.μ. στα Σβορωνάτα ,Κεφαλονιάς. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη ιδιοκτησία όπου εκτείνεται σε 3 επίπεδα.

Το υπερηψωμένο ισόγειο συνολικής επιφάνειας 94τ.μ. διαθέτει 3 υπνοδωμάτια,1 μπάνιο και έναν μεγάλο ιδιαίτερο χώρο ενιαίο σαλόνι-τραπεζαρία με τζάκι, και χειροποίητη κουζίνα με απέραντη θέα στον κήπο από όλα τα σημεία, με μεγάλη φωτεινότητα λόγω των πολύ μεγάλων κουφωμάτων που καλύπτουν περιμετρικά την κατοικία και άμεση πρόσβαση στον κήπο.

Στον πρώτο όροφο συνολικής επιφάνειας 88τ.μ. διαθέτει 2 ανεξάρτητα φωτεινά διαμερίσματα με δικές τους μπαλκονόπορτες και βεράντες με ενιαία κουζίνα-σαλόνι, 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο το καθένα.

Τέλος, το υπόγειο της ιδιοκτησίας των 88τ.μ. μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κλειστός χώρος στάθμευσης είτε ως αποθήκη αλλά η χρήση που έχει τώρα είναι χώρος κύριας εργασίας. Διαθέτει επίσης μια άνετη αποθήκη με ξεχωριστή είσοδο.

Η ιδιοκτησία διαθέτει μοναδική τεχνική στην διακόσμιση τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού καθώς όλα είναι φτιαγμένα με πολύ λεπτομέρια και κυρίως ότι αφορά το ξύλο που είναι όλα σκαλιστά και πρόκειται για επεξεργασία που έχει γίνει με το χέρι. Το καταπράσινο τοπίο το οποίο περιβάλλει την ιδιοκτησία είναι μοναδικό και μέσα σε αυτό βρίσκονται καλωπιστικά φυτά, λουλούδια αλλά και διάφορα οπωροφόρα δέντρα.

Τα Σβορωνάτα είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της νότιας Κεφαλονιάς και βρίσκονται 9 χλμ νοτιοανατολικά του Αργοστολίου, κοντά στο αεροδρόμιο. Έχει σημειωθεί σημαντική τουριστική ανάπτυξη με μεγάλες Ξενοδοχειακές μονάδες, βίλες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, μίνι μάρκετ και εστιατόρια.

Τιμή : 890.000 €

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Διαμπερές

Θυροτηλεόραση

Επιπλωμένο

Τζάκι

WC

Κλιματισμός

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Κήπος

Πρόσοψης

Δίκτυο Τηλεφώνου

Δορυφορική κεραία

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Πόρτα ασφαλείας

Δίκτυο Υδρευσης

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.