Πώληση Μονοκατοικία 122τ.μ. - Άγιος Προκόπιος, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 450000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Νάξος, Άγιος Προκόπιος

450,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Άγιος Προκόπιος

ID: 231991010-1

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

122

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου : 1-171
• Άγιος Προκόπιος, Νάξος
• Επιφάνεια κατοικίας: 122 τ.μ. σε 106 τ.μ. οικόπεδο

Πωλείται, υπό κατασκευή, μοντέρνα μονοκατοικία με 3 επίπεδα συνολικής επιφάνειας 122 τ.μ. σε οικόπεδο 106 τ.μ., στον Άγιο Προκόπιο της Νάξου, μία από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού.
Η μονοκατοικία περιλαμβάνει το υπόγειο (46 τ.μ.), το ισόγειο (46 τ.μ.), με ένα ενιαίο καθιστικό με κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο καθώς και το κλιμακοστάσιο της κατοικίας, τον ημιώροφο (30 τ.μ.), με ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο και τον εξωτερικό χώρο με ιδιωτικό κήπο, βεράντες, ιδιωτικό πάρκινγκ καθώς και ένα τζακούζι.
Αυτή η μονοκατοικία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για επένδυση λόγω της δημοφιλίας της περιοχής του Αγίου Προκοπίου αλλά και της αυξημένης ζήτησης για ενοικιαζόμενα ακίνητα στην περιοχή, που εγγυάται υψηλή απόδοση της επένδυσής σας.
Το συγκεκριμένο ακίνητο με τα υψηλά πρότυπα κατασκευής, τον πλήρη εξοπλισμό και την μοναδική θέα, προσελκύει εύκολα ενοικιαστές.
Είναι ιδανικό και για εξοχική κατοικία.
Βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από την παραλία του Αγίου Προκόπιου, μία από τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού και μόλις 5 λεπτά (οδικώς) από το Αεροδρόμιο της Νάξου και 15 λεπτά (οδικώς) από το Λιμάνι της Νάξου.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Ακριβής τοποθεσία : https://maps.app.goo.gl/QVqQSm5n2UsKvXg47

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Διαμπερές

Κλιματισμός

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.