Πώληση Μονοκατοικία 200τ.μ. - Μακρυρράχη, Ζαγορά

Ζητούμενη τιμή: 48000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ζαγορά, Μακρυρράχη

48,000 €

Ν. Μαγνησίας, Ζαγορά, Μακρυρράχη

ID: 230941102-381

Τετραγωνικά Μέτρα

200

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας: Άγγελος Σαλιλλάρης - Team Leader της ομάδας Salillaris Team -
Διατίθεται αποκλειστικά προς ΠΩΛΗΣΗ παλαιά πέτρινη διώροφη μονοκατοικία 200τμ σε οικόπεδο εκτάσεως 375 τ.μ. που βρίσκεται στη Μακρυράχη του Δήμου Ζαγοράς Μαγνησίας. Η μονοκατοικία αποτελείται από ισόγειο όροφο εμβαδού 100 τ.μ. και πρώτο όροφο εμβαδού επίσης 100 τ.μ. Είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο και χρίζει ολοκληρωτικής ανακατασκευής. Στο οικόπεδο υπάρχει επίσης κι ένας παλαιός πέτρινος φούρνος 3 τ.μ. Βρίσκεται σε πανοραμική θέση προσφέροντας άπλετη και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα του Αιγαίου. Η Μακρυράχη είναι ένα μικρό όμορφο και ήσυχο χωριό του Πηλίου με κεντρική πλατεία και μικρή αγορά η οποία εξυπηρετεί τις βασικές ανάγκες των κατοίκων. Βρίσκεται δε πολύ κοντά στις φημισμένες παραλίες των Αγίων Σαράντα και Χορευτού και καλύπτεται από συχνά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βόλου καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Η δελεαστική του τιμή και η όμορφη τοποθεσία του το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για κατασκευή εξοχικής ή ακόμη και μόνιμης κατοικίας.
Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.