Πώληση Βίλα 464τ.μ. - Γρατινή, Κομοτηνή

Ζητούμενη τιμή: 590000 €

Βίλα - Πώληση - Κομοτηνή, Γρατινή

590,000 €

Ν. Ροδόπης, Κομοτηνή, Γρατινή

ID: 231671035-72

Συνολικά Δωμάτια

7

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

464

Έτος Κατασκευής

2009

Πωλείται αποκλειστικά από τον Μαυριδάκη Χαρίτο και την RΕ/ΜΑΧ Specialists Chania,

Πολυτελής βίλλα 464τ.μ στην Κομοτηνή, εξαιρετικής κατασκευής και αισθητικής που εξασφαλίζει ιδιωτικότητα ενώ παράλληλα δίνει εύκολη πρόσβαση στην πόλη αφού απέχει μόλις 17 λεπτά. Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 2.765τ.μ.

Το ισόγειο αποτελείται από μια άνετη εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με μεγάλο πολύ φωτεινό ενιαίο χώρο κουζίνα-σαλόνι με τζαμαρίες και 3 υπνοδωμάτια με ντουλάπες και ένα μπάνιο.

Στον όροφο συναντάμε έναν πολύ μεγάλο ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα, w.c επισκεπτών, ένα master υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και βεστιάριο, ένα υπνοδωμάτιο με άνετο ιδιωτικό μπάνιο που έχει προβλεφθεί για άτομα με κινητικές δυσκολίες και δύο ακόμα υπνοδωμάτια που μοιράζονται ένα ευρύχωρο μπάνιο. Ανεβαίνοντας την σκάλα από το σαλόνι βρισκόμαστε σε ένα γραφείο με ανοιχτό μπαλκόνι που βλέπει στο σαλόνι μας. Επίσης, διαθέτει υπόγειο κλειστό γκαράζ για δύο αυτοκίνητα και playroom καθώς και εσωτερικό ασανσέρ που οδηγεί σε όλα τα επίπεδα του σπιτιού τα οποία είναι προσβάσιμα και με αμαξίδιο.

Όλο το σπίτι έχει ενδοδαπέδια θέρμανση με ανεξάρτητους θερμοστάτες σε κάθε χώρο που λειτουργεί είτε με καυστήρα πετρελαίου είτε με την αντλία θερμότητας. Στο ισόγειο έχει γίνει εγκατάσταση με σύστημα αφύγρανσης και φυσικά διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και μπόιλερ.

Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος BBQ και δύο μικρές αποθήκες. Πρόκειται πραγματικά για μια ποιοτική και εργονομική κατασκευή όπου κατασκευάστηκε με τα καλύτερα υλικά.

Απέχει μόλις 17 λεπτά από την Κομοτηνή και 40 λεπτά από τη δημοφιλή παραλία Φανάρι.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μαυριδάκης Χαρίτος 6942605359 RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες Ελ. Βενιζέλου 92-94 Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Επιπλωμένο

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Ανελκυστήρας

Συναγερμός

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.