Πώληση Πολυκατοικία 344τ.μ. - Άγιοι Θεώδοροι, Συκιές

Ζητούμενη τιμή: 450000 €

Οικιστικό - Πώληση - Συκιές, Άγιοι Θεώδοροι

450,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Συκιές, Άγιοι Θεώδοροι

ID: 232041002-89

Συνολικά Δωμάτια

7

Μπάνια

5

Τετραγωνικά Μέτρα

344

Επίπεδα

5

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

5ος

Κωδικός ακινήτου: 1-193 - Συκιές Άγιοι Θεόδωροι ΠΩΛΕΙΤΑΙ κτίριο οικιστικό 5 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 344 τ.μ. . Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 3 κουζίνες, 5 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2006 και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, θέα σε βουνό, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη 40 τ.μ., τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, νυχτερινό ρεύμα, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 450.000 € Πρόκειται για κτίριο πολυκατοικίας πέντε επιπέδων με συνολική επιφάνεια 344 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει 3 θέσεις στάθμευσης, πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα, 4 αποθήκες (8+ τ.μ.) στο χώρο του λεβητοστασίου για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά, καθώς και μικρές αποθήκες (στο χώρο της σκάλας) για κάθε όροφο ξεχωριστά. Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, μαρμάρινα δάπεδα, εσωτερικό μαρμάρινο κλιμακοστάσιο και διαθέτει ανελκυστήρα, κεντρική θέρμανση αερίου, κουφώματα αλουμινίου με σίτες, διπλά τζάμια, τέντες, πόρτες ασφαλείας με τρίαινα, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, εσωτερική σκάλα, ηλιακό θερμοσίφωνο, ηλεκτρικές συσκευές, BBQ, Air Condition και δορυφορική κεραία. Κατασκευασμένη με προσεγμένα υλικά το 2005-2006.

Το πρώτο επίπεδο περιλαμβάνει ένα οροφοδιαμέρισμα με δύο δωμάτια, σαλοκουζίνα και τουαλέτα, με ένα ευχάριστο μπαλκόνι. Το δεύτερο επίπεδο παρέχει ένα ακόμα οροφοδιαμέρισμα με δύο δωμάτια, σαλοκουζίνα, τουαλέτα και ένα μεγαλύτερο μπαλκόνι από εκείνο του πρώτου ορόφου. Το τρίτο, τέταρτο και πέμπτο επίπεδο αποτελούν μία μεγάλη 3όροφη μεζονέτα με MasterBedRoom στον 5ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 135 τ.μ.

Στο τρίτο επίπεδο υπάρχει είσοδος ασανσέρ, σαλοκουζίνα με τζάκι, τουαλέτα και ευρύχωρο μπαλκόνι με μοναδική θέα βουνού. Ο τέταρτος όροφος περιλαμβάνει τα δύο δωμάτια και την τουαλέτα, ενώ ο πέμπτος όροφος είναι ένας αυτόνομος MasterBedRoom με τουαλέτα και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Η μοναδική πανοραμική θέα που προσφέρει είναι αξέχαστη.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, επικοινωνήστε μαζί μας. Η πολυκατοικία βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή των Συκεών, πολύ κοντά σε σχολείο, εκκλησία, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, το γήπεδο του Β.Α.Ο και δημόσια συγκοινωνία. Μόλις 10 λεπτά οδικώς από το κέντρο της πόλης.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 5

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Αποθήκη

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.