Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 53τ.μ. - Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι

Ζητούμενη τιμή: 105000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Αμπελόκηποι

105,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Αμπελόκηποι

ID: 231321051-17096

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

53

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

1ος

Κωδικός Ακινήτου: #1051-17096 | Αμπελόκηποι, Πωλείται εξαιρετική γκαρσονιέρα πολυτελής κατασκευής πρώτου ορόφου 53τμ στους Αμπελόκηπους. Το ακίνητο κατασκευάζεται με υλικά άριστης ποιότητας και με σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Αποτελείται από ευρύχωρη σαλοκουζίνα,ένα άνετο υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Διαθέτει υπόγεια αποθήκη. Ένα ακίνητο υψηλής ενεργειακής κλάσης. Να αναφέρουμε ότι το ακίνητο πληρεί όλες τις προδιαγραφές που ορίζει η πολεοδομία. Δυνατότητα διαμόρφωσης εσωτερικά του χώρου ανάλογα με τις ανάγκες του αγοραστή. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Οικοδομικός σκελετός με περιμετρική θερμοηχομόνωση. Είσοδος πολυτελούς κατασκευής. Ατομική θέση στάθμευσης και υπόγεια αποθήκη. Ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Θωρακισμένη εξώπορτα. Εγκατάσταση συναγερμού και πυρανίχνευσης. Εξωτερικά κουφώματα με διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες. Εντοιχισμένα καζανάκια. Έπιπλο μπάνιου και κουζίνας. Πλακίδια δαπέδου και μπάνιου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας: Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24 Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση: Ατομική

Αποθήκη

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Τοποθεσία: Κέντρο

Πόρτα ασφαλείας

Ανελκυστήρας

Δορυφορική κεραία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πρόσοψης

Νέα Οικοδομή

Συναγερμός

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.