Πώληση Μεζονέτα 175τ.μ. - Πολύχρονο, Παλλήνη

Ζητούμενη τιμή: 530000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Παλλήνη, Πολύχρονο

530,000 €

Ν. Χαλκιδικής, Παλλήνη, Πολύχρονο

ID: 231361004-1361

Συνολικά Δωμάτια

5

Τετραγωνικά Μέτρα

175

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 50-5329 Πωλούνται τριώροφες πολυτελείς πέτρινες βίλες 175 τ.μ. με θέα, σε υπό κατασκευή κτιριακό συγκρότημα στο Πολύχρονο Χαλκιδικής, και σε απόσταση 100μ. από τη θάλασσα.

Κάθε μία εκτείνεται σε υπερυψωμένο ισόγειο, πρώτο όροφο και σοφίτα και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα 2 είναι master με ensuite λουτρό, σαλόνι, κουζίνα, 1 επιπλέον μπάνιο καθώς και 1 guest WC.

Αναλυτικότερα, ο ισόγειος χώρος διαμορφώνεται σε σαλόνι με τζάκι, κουζίνα με μοντέρνο πάσο, 1 υπνοδωμάτιο και guest WC. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει 1 master με το ensuite λουτρό του, 1 υπνοδωμάτιο καθώς και 1 επιπλέον μπάνιο. Στη σοφίτα εκτείνεται δεύτερο master με λουτρό και 1 ακόμη υπνοδωμάτιο.

Οι κατοικίες είναι αυτόνομες, έχουν ιδιωτική προστατευμένη θέση στάθμευσης, διαμορφωμένο κήπο με ιδιωτικό BBQ και δυνατότητα κατασκευής πισίνας, ενώ από τα 2 ανώτερα επίπεδα μπορεί κανείς να απολαύσει θέα στη θάλασσα. Κάθε κατοικία θα περιλαμβάνει προεγκατάσταση κλιματισμού 5 μονάδων A/C, καθώς και προεγκατάσταση θέρμανσης, συναγερμού και δορυφορικής τηλεόρασης. Οι κατοικίες θα είναι πλήρως επιπλωμένες, σύμφωνα πάντα με τον πολυτελή σχεδιασμό που απεικονίζεται στις φωτορεαλιστικές απεικονίσεις.

Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας ανέγερσης χρησιμοποιούνται κατασκευαστικά, μονωτικά και διακοσμητικά υλικά υψηλών προδιαγραφών. Η λευκή πέτρα σε συνδυασμό με τις αποχρώσεις ξύλου των στοιχείων στον εξωτερικό χώρο θα οδηγήσουν, με την ολοκλήρωση του έργου, στη διαμόρφωση 2 βιλών υψηλής αισθητικής. Το εσωτερικό θα φιλοτεχνηθεί με μοντέρνες επενδύσεις και τεχνοτροπίες, ενώ θα επιλεχθούν υλικά άριστης ποιότητας, ώστε κάθε χώρος να εκπέμπει πολυτέλεια και μεγαλοπρέπεια. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

RE/MAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα

2313088317 www.remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.