Πώληση Διαμέρισμα 74τ.μ. - Κέντρο, Ιωάννινα

Ζητούμενη τιμή: 120000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Ιωάννινα, Κέντρο

120,000 €

Ν. Ιωαννίνων, Ιωάννινα, Κέντρο

ID: 231351001-1300

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

74

Έτος Κατασκευής

1987

Όροφος

1ος

Στην περιοχή των Αμπελοκήπων στα Ιωάννινα, πωλείται διαμέρισμα 74 τ.μ., προσόψεως, 1ου ορόφου, διαμπερές και πολύ φωτεινό.

Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, άνετο χώρο καθιστικού, ξεχωριστή κουζίνα, λουτρό με μπανιέρα, και μπαλκόνια εμπρός και πίσω. Διαθέτει κεντρική θέρμανση και κουφώματα αλουμινίου με σίτες και τέντες στα μπαλκόνια.

Η πολυκατοικία βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της περιοχής. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά ένα άνετο διαμέρισμα για ιδιοκατοίκηση σε μια περιοχή που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας οικογένειας αλλά ταυτόχρονα δεν απέχει πολύ από το κέντρο της πόλης.

Η διαμέρισμα των 74 τ.μ. αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία, διότι είναι έτοιμο για άμεση κατοίκηση. Επίσης είναι η ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να ενταχθεί σε ένα από τα προγράμματα Εξοικονομώ – Αυτονομώ.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι προνομιούχα, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε σημαντικά σημεία όπως στάση αστικού λεωφορείου, σχολεία, φούρνους, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ και εμπορικά καταστήματα. Αυτό παρέχει ευκολία και άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της καθημερινής ζωής, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.