Πώληση Πολυκατοικία 480τ.μ. - Πλατανιάς, Ρέθυμνο

Ζητούμενη τιμή: 1050000 €

Οικιστικό - Πώληση - Ρέθυμνο, Πλατανιάς

1,050,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Ρέθυμνο, Πλατανιάς

ID: 232021005-44

Συνολικά Δωμάτια

8

Μπάνια

6

Τετραγωνικά Μέτρα

480

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1900

Διατίθεται προς πώληση συγκρότημα βιλών στην περιοχή του Ρεθύμνου , Κρήτης. Πρόκειται για συγκρότημα που αποτελείται από 2 πετρόκτιστες βίλες συνολικής καλυπτόμενης επιφάνειας 480 m2 σε οικοπεδική έκταση 855 m2. Η κάθε βίλα έχει την δικιά της πισίνα 58 m2 , κήπο , χώρο BBQ καθώς και παιδική χαρά. Αναλυτικά :
Οι 2 βίλες είναι όμοιας κατασκευής και διαρρύθμισης. Κάθε βίλα αποτελείται από 2 επίπεδα , συνολικής καλυπτόμενης επιφάνειας 240 m2  σε οικοπεδική έκταση 350 m2, διαθέτει 4 υπνοδωμάτια , 3 μπάνια , κατασκευασμένη με μοντέρνο σχεδιασμό , με υψηλής ποιότητας υλικά. Στο ισόγειο βρίσκεται ενιαίος χώρος σαλόνι - τραπεζαρία καθώς και κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και εντοιχισμένη ,1 υπνοδωμάτιο , 1 μπάνιο. Το σαλόνι επικοινωνεί άμεσα με τον χώρο του κήπου και της πισίνας, δίπλα από το σαλόνι υπάρχει χώρος γραφείου. Ο πρώτος όροφος διαθέτει 2 υπνοδωμάτια , 1 μπάνιο. Στον δεύτερο όροφο υπάρχει σοφίτα με 1 κρεβατοκάμαρα , 1 μπάνιο καθώς και μεγάλα μπαλκόνια με απεριόριστη πανοραμική θέα. Ο εξωτερικός χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος και δεντροφυτεμένος , προσφέρει πλήρη ιδιωτικότητα και είναι περιφραγμένος, διαθέτει 58 m2 πισίνα με ρηχό μέρος για παιδιά , πλήρες εξοπλισμένο χώρο μπάρμπεκιου με εξωτερικό νεροχύτη , εξωτερική τραπεζαρία με πέργκολα, διαθέτει επίσης  επίπλωση στους εξωτερικούς χώρους (μπαλκόνια , βεράντα , κήπους ), με  ξαπλώστρες , ομπρέλες , στρώματα καθώς και καναπέδες. Το συγκρότημα λειτουργεί σαν τουριστικό κατάλυμα με άδεια λειτουργίας σε ισχύ , η οποία μπορεί να μεταφερθεί στους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία , με άμεση πρόσβαση προς την πόλη του Ρεθύμνου : 11km. Απόσταση από την θάλασσα : 1 km Απόσταση από αεροδρόμιο Ηρακλείου : 81 km
Άμεσα διαθέσιμο. RE/MAX Real | R.E.M.

www.remaxreal.gr

Ηράκλειο Κρήτης , Λεωφόρος Ιωνίας 22 , 71306

info@remaxreal.gr

Τηλέφωνο: +30 2810370598

Κινητό: +30 6981465554

Όλα τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου μας είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ και οι πληροφορίες που αναγράφονται είναι ακριβείς.

Εάν διαπιστώσετε κάποια ανακρίβεια παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 6

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Πόρτα ασφαλείας

Δορυφορική κεραία

Κήπος

Συναγερμός

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.