Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 10000τ.μ. - Αλυκή, Θίσβη

Ζητούμενη τιμή: 1000000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Θίσβη, Αλυκή

1,000,000 €

Ν. Βοιωτίας, Θίσβη, Αλυκή

ID: 231841006-143

Τετραγωνικά Μέτρα

10000

Η προσφορά αυτή είναι πράγματι μια σπάνια ευκαιρία αγοράς, καθώς προσφέρει ένα μοναδικό κομμάτι γης στην όμορφη περιοχή της Αλικής Βοιωτίας.
Με έτοιμες άδειες δόμησης για 11 διαμερίσματα και μια ιδιωτική παραλία, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επένδυση.
Τα κύρια χαρακτηριστικά, όπως η μοναδική τοποθεσία ανάμεσα σε δύο γραφικά χωριά, η ιδιωτική παραλία και η άνετη πρόσβαση σε τοπικές υπηρεσίες και αξιοθέατα, την καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για επένδυση στον τουρισμό. Επιπλέον, η κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο επιτρέπει εύκολη πρόσβαση για επισκέπτες από διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ η άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και η γαλήνια ατμόσφαιρα καθιστούν αυτήν την ιδιοκτησία ιδανική για πολλαπλές χρήσεις, όπως πολυτελή ξενοδοχεία ή θεματικές περιοχές. Μην χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε αυτό το μοναδικό κομμάτι γης και να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητές του για μια επιτυχημένη επένδυση!

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.