Πώληση Μεζονέτα 171τ.μ. - Γλυφάδα, Αθήνα - Νότια Προάστια

Ζητούμενη τιμή: 760000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Αθήνα - Νότια Προάστια, Γλυφάδα

760,000 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Γλυφάδα

ID: 231641001-159

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

171

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

Ισόγειο

Μεζονέτα Προς Πώληση, όροφος: ισόγειο, υπόγειο, 1ος (3 Επίπεδα), στην περιοχή: Γλυφάδα. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 171 τ.μ.. Αποτελείται από: 3 Υ/Δ, 2 μπάνιa, 1 κουζίνα-σαλόνι, ενώ διαθέτει 1 υπόγεια θέση στάθμευσης. Το ακίνητο βρίσκεται στην αδειοδότηση και αναμένεται να παραδοθεί από την κατασκευαστική εταιρία το 2025. Αποτελεί τμήμα μιας μοντέρνας πολυκατοικίας με 14 μεζονέτες και 16 διαμερίσματα που στοχεύει σε ενεργειακό πιστοποιητικό Α++. Το ακίνητο βρίσκεται σε μοναδικό σημείο, μόλις 450 από το City Plaza kai 1.000 μέτρα από τo κέντρο της Γλυφάδας Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με αντλία θερμότητας, ενώ επίσης διατίθεται Ενδοδαπέδια θέρμανση, fan-coil για ψύξη, Ηλιακό/Boiler. Το ακίνητο είναι Νεόδμητο. διαθέτει βιοκλιματική σχεδίαση, με Εξαερισμό, Ηχομόνωση και Θερμομόνωση, είναι Προσόψεως, Φωτεινό, Πολυτελές, επίσης είναι κατάλληλο για Επένδυση. Διαθέτει Σίτες, Ασανσέρ, Εσωτερική Σκάλα, Αποθήκη, Πρόσβαση/Ράμπα για ΑΜΕΑ, Πόρτα Ασφαλείας, Κουφώματα Αλουμινίου, Θυροτηλεόραση, Νυχτερινό Ρεύμα, Τριφασικό Ρεύμα, Ηλεκτρικά ρολά, Φωτοβολταϊκά πάνελ, Net metering και υποδομή για ηλεκτρική Φόρτιση Αυτοκινήτου. Στο κτήριο Επιτρέπονται Κατοικίδια. Για την κατασκευή θα χρησιμοποιηθεί πιστοποιημένη υψηλή κατηγορία σκυροδέματος, Εξωτερική θερμομόνωση 8-15 εκ., Θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα τελευταίας γενιάς ALUMIL με κρύσταλλα Low-e, Ημιμασίφ δρύινα πατώματα, Κουζίνα μοναδικής σχεδίασης και επιμέλειας, Ντουλάπες από υψηλής αντοχής λάκα και συρόμενες πόρτες, Κορυφαία επιλογή συστήματος κλιματισμού & θέρμανσης LG με αντλία θερμότητας, Υψηλής ποιότητας κεραμικά και πορσελάνινα πλακίδια επενδύσεων (εσωτερικών και εξωτερικών χώρων), Εντοιχισμένο σετ ντους με αποσπώμενη κεφαλή, Σύγχρονες εγκαταστάσεις οπτικοακουστικών μέσων & internet και Προ-εγκατάσταση δικτύου συναγερμού.
Βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Σχολείο, Πλατεία, Super Market, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Κωδικός ακινήτου (BGA6). Κωδικός Συνεργάτη (AΣ01) RΕ/ΜΑΧ Homes, Πιστοποιημένοι Κτηματομεσίτες από το ΕΛ.ΙΝ.Π (Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων), Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109834265, email: info@remaxhomes.gr, website: https://www.remaxhomes.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Αδιάφορο

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

WC

Αποθήκη

Θυροτηλεόραση

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Τοποθεσία: Κοντά σε ΜΜΜ

Θέσεις Parking: Μία

Ανακαινισμένο

Πόρτα ασφαλείας

Πισίνα

Ανελκυστήρας

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Επιτρέπονται κατοικίδια

Θέα: Πάρκο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.