Πώληση Μονοκατοικία 365τ.μ. - Κέντρο, Κίσσαμος

Ζητούμενη τιμή: 250000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Κίσσαμος, Κέντρο

250,000 €

Ν. Χανίων, Κίσσαμος, Κέντρο

ID: 231671005-174

Τετραγωνικά Μέτρα

365

Έτος Κατασκευής

1998

Πωλείται στα Καλουδιανά παλιό αρχοντικό πετρόχτιστο κτίσμα 365τμ εντός οικοπεδου 775τμ εντός οικισμού. Έχει πρόσοψη 48 μέτρα σε δρόμο πλάτους 4 μέτρων και 24 μέτρα σε δρόμο πλάτους 3.5 μέτρων.

Τα Καλουδιανά είναι ένα κομβικό σημείο και έδρα ομώνυμης κοινότητας του δήμου Κισσάμου στην περιφερειακή ενότητα Χανίων της Κρήτης.

Απέχει -> Από παραλία με άμμο και βότσαλα 2 χιλιόμετρα ή 5 λεπτά με το αυτοκίνητο -> Από την Κίσσαμο 4 χιλιόμετρα ή 7 λεπτά με το αυτοκίνητο -> Από τα Φαλάσαρνα 18 χιλιόμετρα ή 25 λεπτά με το αυτοκίνητο -> Από το Ελαφονήσι 37 χιλιόμετρα ή 50 λεπτά με το αυτοκίνητο -> Από τη Παλαιόχωρα 40 χιλιόμετρα ή 55 λεπτά με το αυτοκίνητο και -> Από τα Χανιά 35 χιλιόμετρα ή 35 λεπτά με το αυτοκίνητο

Η τοποθεσία του ακινήτου επιτυγχάνει τέλεια ισορροπία μεταξύ διαχρονικής αρχιτεκτονικής, ηρεμίας και άνεσης. Φωλιασμένο σε ένα ήσυχο αγροτικό περιβάλλον αλλά και κοντά στην θάλασσα, το χτίσμα αυτό προσφέρει ένα γαλήνιο καταφύγιο διατηρώντας παράλληλα εύκολη πρόσβαση σε βασικές ανέσεις. Πολύ χαριτωμένες τοπικές ταβέρνες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση όπου μπορείτε να αισθανθείτε την αληθινή κρητική φιλοξενία που προσθέτουν στη γοητεία της περιοχής ενώ υπάρχει και σούπερ μάρκετ, αρκετά κοντά. Η κοντινή παραλία είναι επίσης πολύ καλή.

Είτε σας αιχμαλωτίζει η ηρεμία, είτε σας γοητεύουν οι τοπικές επιλογές για φαγητό είτε σας τραβούν οι κοντινές παραλίες, αυτή η ιδιοκτησία στα Καλουδιανά προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε τον πλούτο της κρητικής ζωής.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.