Πώληση Διαμέρισμα 41τ.μ. - Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 80000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Άνω Πόλη

80,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Άνω Πόλη

ID: 231571017-200

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

41

Έτος Κατασκευής

1978

Κωδικός ακινήτου: 99-2437 – ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΗ Την άνω Πόλη σε πολύ καλό σημείο κοντά στα Πανεπιστήμια, μόλις 500 μέτρα. Διαμερίσματα ανακαινισμένα και πλήρως εξοπλισμένα έτοιμα να κατοικηθούν Σε Ισόγειο χώρο, βρίσκονται τρία υπέροχα στούντιο. Μόλις τελείωσε η ανακαίνιση. Προέρχονται από ένα μεγάλο διαμέρισμα το οποίο χωρίστηκε σε μικρότερα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις το κάθε ένα. Από την είσοδο της οικοδομής κατεβαίνουμε λίγα σκαλοπάτια για να βρεθούμε στο επίπεδο των στούντιο. Στο πίσω μέρος της οικοδομής διατάσσονται τα διαμερίσματα, έχοντας πρόσβαση στον ισόγειο χώρο της οικοδομής σε δική τους αυλή σε εκείνη την πλευρά της οικοδομής. Κάθε στούντιο έχει πρόσβαση σε αυλή βρισκόμενο στο επίπεδο του εδάφους. Αποτελούνται από έναν ενιαίο χώρο με πολύ καλή διάταξη για την ξεχωριστή λειτουργία του κάθε τμήμα του, όπως η κουζίνα ή το χώρο ύπνου και χαλάρωσης. Φυσικά υπάρχει και λουτρό. Παραδίδονται με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και την απαραίτητη επίπλωση. Θέρμανση με Αντλία θερμότητας - AIR-CONDITION. Πολύ καλή ευκαιρία είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για εκμετάλλευση.

Στην διάθεση της εταιρείας μας, υπάρχει μεγάλος αριθμός ακινήτων στην περιοχή με πολύ καλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.