Πώληση Μεζονέτα 160τ.μ. - Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά

Ζητούμενη τιμή: 390000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Καλαμαριά, Άγιος Ιωάννης

390,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Καλαμαριά, Άγιος Ιωάννης

ID: 231571017-199

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

160

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 99-2436 - ΑΓ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 3 δωματίων συνολικής επιφάνειας 160 τ.μ. Το κτίριο βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο του Αγ. Γιάννη με άνετη πρόσβαση σε Σούπερ Μάρκετ, σχολεία, συγκοινωνία κλπ. Βρίσκεται μπροστά σε πάρκο της περιοχής. Κοντά σε στάση λεωφορείου, και σε στάση του μετρό. Πολύ καλός προσανατολισμός. Η είσοδος της κατοικίας είναι στο Ισόγειο, όπου βρίσκονται μια μεγάλη σαλοκουζίνα και λουτρό. Στο επάνω επίπεδο βρίσκονται 3 δωμάτια και λουτρό, στη Σοφίτα υπάρχει τεράστιος εννιαίος χώρος που μπορεί να διαμορφωθεί όπως εσείς θέλετε. Το υπόγειο της μεζονέτας έχει διαμορφωθεί σε ένα τμήμα του θέση στάθμευσης κλειστή και το υπόλοιπο τμήμα του σε αποθήκη. Επιπλέον διαθέτουν συναγιερμό Υπάρχει πρόβλεψη για ανελκυστήρα. Ενεργειακή κλάση Α Όλα τα δωμάτια της κατοικίας έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Πρόκειται για συγκρότημα που αποτελείται από δύο μεζονέτες, εκ των οποίων η μία είναι για πώληση, όποια από τις δύο εσείς διαλέξετε. Διαφέρουν ελάχιστα στην διαρρύθμιση, στα τετραγωνικά και στην τιμή. Η τιμή της αγγελίας αφορά την μεζονέτα που παρουσιάζεται στα δεξιά της κάτοψης. Αξίζει να τις επισκεφτείτε

Στην διάθεση της εταιρείας μας, υπάρχει μεγάλος αριθμός ακινήτων στην περιοχή με πολύ καλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Αποθήκη

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Ανελκυστήρας

Συναγερμός

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

Θέα: Πάρκο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.

Σε κοντινή απόσταση