Πώληση Μονοκατοικία 101τ.μ. - Κιάτο, Σικυώνα

Ζητούμενη τιμή: 70000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Σικυώνα, Κιάτο

70,000 €

N. Κορινθίας, Σικυώνα, Κιάτο

ID: 231631004-42

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

101

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

1974

Όροφος

Ισόγειο

Σε προάστιο του Κιάτου, μέσα στον αμφιθεατρικό οικισμό του Πάσιου, διατίθεται προς πώληση ισόγεια μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 101 τ.μ., σε οικόπεδο 428 τ.μ., με υπόλοιπο δόμησης ("αέρα") 68 τ.μ.

Το ακίνητο χρήζει μεν ολικής ανακαίνισης, ωστόσο μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε μια σύγχρονη κατοικία, αναβαθμίζοντάς την αισθητικά και ενεργειακά με την ένταξη στο πρόγραμμα "Εξοικονομώ". Είναι άνετη και ικανή να φιλοξενήσει μια τετραμελή ή μεγαλύτερη οικογένεια.

Αποτελείται από δύο συνεχόμενα κτίρια, τα οποία είναι κατασκευασμένα σε διαδοχικές φάσεις. Το αρχικό, προ του 1974, είναι ένα υπερυψωμένο ισόγειο εμβαδού 81 τ.μ. με είσοδο από την στεγασμένη βεράντα. Διαθέτει έναν φαρδύ διάδρομο που οδηγεί δεξιά σε δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με παράθυρα αλουμινίου, στο βάθος στο λουτρό και στα αριστερά στο καθιστικό και την τραπεζαρία με την κουζίνα της, δωμάτια που διαθέτουν ξύλινα κουφώματα. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει προσθήκη με άδεια του 1974, ενός ανεξάρτητου χώρου δύο δωματίων 20 τ.μ., ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει είτε ως ξενώνας είτε ως τρίτο υπνοδωμάτιο. Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, ψηλοτάβανα και φωτεινά, με θέα στον κήπο.

Ο ελεύθερος εξωτερικός χώρος του οικοπέδου είναι περιμετρικά περιφραγμένος, έχει μεγάλο πρόσωπο σε δημοτικό δρόμο από τον οποίο χωρίζεται με μαντρότοιχο με κάγκελα και είναι προσβάσιμος από σιδερένια αυλόπορτα και γκαραζόπορτα που οδηγεί σε υπαίθρια θέση στάθμευσης. Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, με πολλές ανακαινισμένες μονοκατοικίες και από το ύψος της ταράτσας έχει απεριόριστη θέα στην πόλη του Κιάτου και την θάλασσα.

Η θέση του ακινήτου το καθιστά κατάλληλο για μόνιμη, εξοχική αλλά και επενδυτική κατοικία, καθώς σε μικρή απόσταση βρίσκεται ο προαστιακός σταθμός (700 μ.) και η έξοδος για την εθνική οδό (900 μ.). Απέχει μόλις 1400 μ. από την θάλασσα, 1200 μ. από το κέντρο της πόλης, 107 χλμ. από την Αθήνα και 137 χλμ από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

RE/MAX Experts, Νέας Κίου 12, Ναύπλιο, τηλ. 27520 28813, e-mail: info@remax-experts.gr, www.remax-experts.gr. Υπεύθυνος Ακινήτου: Μητρόπουλος Γιώργος.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Η

Διαμπερές

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Τοποθεσία: Κοντά σε ΜΜΜ

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πρόσοψης

Θέα: Πόλη

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.