Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 334τ.μ. - Πλάτανος, Κίσσαμος

Ζητούμενη τιμή: 40000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Κίσσαμος, Πλάτανος

40,000 €

Ν. Χανίων, Κίσσαμος, Πλάτανος

ID: 231671005-173

Τετραγωνικά Μέτρα

334

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη RE/MAX Specialists και τον Μανώλη Σκουνάκη

Πωλείται στον Πλάτανο οικόπεδο 334τμ εντός οικισμού. Δόμηση 240τμ. Πρόσοψη 17 μέτρα σε άσφαλτο δρόμο πλάτους 4,5 μέτρων.

Είναι ένα πολύ όμορφο κεφαλοχώρι, από τα μεγαλύτερα του Νομού Χανίων και έδρα της ομώνυμης κοινότητος του δήμου Κισάμου

Στο χωριό λειτουργούν σχολεία, αγροτικό ιατρείο, φαρμακείο, πρατήρια καυσίμων, φούρνος, αγροτικός συνεταιρισμός και ελαιουργεία, super market και πολλές ταβέρνες-καφενεία .

Είναι κέντρο καλλιέργειας λαχανικών και φρούτων, ενώ παράγονται ακόμα λάδι και κρασί. Επίσης, οι κάτοικοι ασχολούνται με την αλιεία και την κτηνοτροφία. Ο Πλάτανος στέκεται σαν κόσμημα και κατατάσσεται περήφανα ως ένα από τα ωραιότερα χωριά του Νομού Χανίων. Σε στρατηγική τοποθεσία προσφέρει ένα ειδυλλιακό σκηνικό για έναν συνδυασμό διακοπών στο βουνό και στη θάλασσα. Αξιοσημείωτη είναι η σημαντική ανάπτυξη που έχει γνωρίσει τα τελευταία χρόνια, με την άνοδο του βιοτικού επιπέδου να αψηφά την τάση που παρατηρείται σε πολλά χωριά όπου οι πληθυσμοί μειώνονται. Αδράξτε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσετε μια ακμάζουσα κοινότητα και να γίνετε μέρος της επιτυχίας της, παρέχοντας κάτι περισσότερο από μια ιδιοκτησία, έναν μοναδικό τρόπο ζωής όπου η πρόοδος συγκλίνει με τα γραφικά τοπία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 6995030108 και στο 2821058833.

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.