Πώληση Μονοκατοικία 111τ.μ. - Νεάπολη, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 55000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Βόλος, Νεάπολη

55,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Νεάπολη

ID: 2309410015-1024

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

111

Έτος Κατασκευής

1998

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Μαρία Κωστοπούλου, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και της RE/MAX Δομή.

Διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά απο την ομάδα μας μονοκατοικία στην Νεάπολη Βόλου - Κωδικός Ακινήτου: 25316-9586

Η μονοκατοικία εχει συνολική επιφάνεια 111 τετραγωνικών μέτρων, ενταγμένη σε οικόπεδο 466 τετραγωνικών μέτρων, στην περιοχή της Νεάπολης στον Βόλο. Το ακίνητο αναδεικνύεται μέσα από την αρμονική συνύπαρξη της παραδοσιακής του χροιάς με σύγχρονες ανακαινίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε μερικά δωμάτια.

Η κατοικία διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Στα δωμάτια που έχουν ανακαινιστεί, είναι εμφανής η φρεσκάδα και η μοντέρνα αισθητική, ενώ στα υπόλοιπα δωμάτια διατηρείται η ατμόσφαιρα της αρχικής κατασκευής, προσδίδοντας μία ιδιαίτερη παλαιότητα και χαρακτήρα.

Το ακίνητο εξοπλίζεται με αλουμινένια κουφώματα και πλακάκια στα πατώματα, προσφέροντας ποιότητα και ανθεκτικότητα. Η θέρμανση πραγματοποιείται μέσω ατομικού λέβητα με πετρέλαιο, ενώ η απεριόριστη θέα που προσφέρει το ακίνητο συμπληρώνει την εμπειρία διαμονής.

Επιπλέον, ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει έναν ευχάριστο κήπο, ιδανικό για χαλάρωση και αναψυχή, καθώς και μια πρακτική αποθήκη. Η ιδιοκτησία διαθέτει επίσης ανοιχτωσιά, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση και επιπλέον ευελιξία στους κατοίκους της.

Τοποθετημένη σε μια ζητούμενη περιοχή του Βόλου, αυτή η μονοκατοικία προσφέρει μία ιδανική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα σπίτι που συνδυάζει το παραδοσιακό στοιχείο με σύγχρονες πινελιές.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Η

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Κήπος

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.