Ενοικίαση Μονοκατοικία 45τ.μ. - Μονή Άγιας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 500 €

Just Rented

Μονοκατοικία - Ενοικίαση - Ακρωτήρι, Μονή Άγιας Τριάδος των Τζαγκαρόλων

500 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Μονή Άγιας Τριάδος των Τζαγκαρόλων

ID: 231671023-266

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

45

Έτος Κατασκευής

1990

Όροφος

1ος

Διατίθεται προς μακροχρόνια ενοικίαση 45τ.μ. μονοκατοικία δύο επιπέδων στην Αγία Τριάδα, σε μια πολύ ήσυχη περιοχή κοντά στο Αεροδρόμιο. Η μονοκατοικία είναι ανακαινισμένη, ενεργειακής απόδοσης Δ και αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα - σαλόνι, 1 υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Δίνεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και με είδη ιματισμού και μαγειρικά σκεύη. Επιπλέον διαθέτει κλιματισμό σε όλους τους χώρους, ηλιακό θερμοσίφωνα, τζάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πάτωμα από πλακάκι και πάρκινγκ. Η κατοικία έχει μεγάλο ιδιωτικό κήπο περιμετρικά του κτιρίου, έπιπλα κήπου και μπάρμπεκιου.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνονται οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος και νερού. Κοινόχρηστα δεν υπάρχουν. Tα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα κατόπιν συννενόησης.

Η Αγία Τριάδα βρίσκεται στο Ακρωτήρι και απέχει 12χλμ από την πόλη των Χανίων, 13χλμ από το λιμάνι της Σούδας και 2,5 χλμ από το αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε αμέσως τώρα στο: 6995786611 για το συντονισμό μιας συνάντησης. Μαριάννα Γυπακη. Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, Remax Specialists, Ελευθερίου Βενιζέλου 92, Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Αποθήκη

Μπάνιο

Τζάκι

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Δύο

Ρετιρέ

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.