Πώληση Μονοκατοικία 220τ.μ. - Κέντρο, Ηράκλειο

Ζητούμενη τιμή: 390000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ηράκλειο, Κέντρο

390,000 €

Ν. Ηρακλείου, Ηράκλειο, Κέντρο

ID: 231901005-63

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

220

Έτος Κατασκευής

1928

Όροφος

2ος

Αποκλειστικά από την RΕ/ΜΑΧ Specialists,

Ένα νεοκλασικό κτίριο ισογείου, πρώτου και δευτέρου ορόφου , κατασκευασμένο το 1928 ως αρχοντική κατοικία, πωλείται στη καρδιά της πόλης του Ηρακλείου. Βρίσκεται σε μία όμορφη γειτονιά κοντά στην εκκλησία του Αγίου Μηνά. Το κτίριο που χρήζει ανακαίνισης , διατηρεί τη μεγαλοπρέπεια και την αρχοντιά που αποπνέει μια τόσο ιστορική κατοικία.

Η μονοκατοικία αυτή είναι συνολικού εμβαδού περίπου 250τμ τ.μ. Οι δύο είσοδοι της κατοικίας, καθιστούν αυτόνομο το ισόγειο και τον πρώτο-δεύτερο όροφο, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να κατοικηθεί ως ανεξάρτητο διαμέρισμα. Το ισόγειο είναι 108τμ. και αποτελείται από χώρο υποδοχής ένα μεγάλο σαλόνι, 1 κουζίνα και δύο υπνοδωμάτια και εξωτερικό μπάνιο και wc.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από μία κουζίνα ένα μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο και στον δεύτερο όροφο υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και ένας χώρος πλυσταριού. Επιπλέον υπάρχει ένα ανεξάρτητο κτήριο 40τμ.

Κυρίως ενδείκνυται για ξενοδοχείο πόλης, (Βoutique Ηotel, Hostel) καφέ ή εστιατόριο, και κάθε τύπου γραφεία.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H RE/MAX Specialists, είναι μέλος της RE/MAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 8000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 137.000 συνεργάτες.

Παναγιώτα Περιβολάρη ☎️+306975990708, +302814004848 Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 6, Ηράκλειο

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

WC

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.