Ενοικίαση Eπαγγελματικό Kτήριο 850τ.μ. - Παλαιά, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 8000 €

Επαγγελματικό - Ενοικίαση - Βόλος, Παλαιά

8,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Παλαιά

ID: 2309410015-1020

Τετραγωνικά Μέτρα

850

Έτος Κατασκευής

2004

Όροφος

Ισόγειο

Γιώργος Μεταφτσής 6906825777 - Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam στο Βόλο - (Θεοδωρίδης Νικόλαος , Τζιαφέτας Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος).

Διατίθεται προς ενοικίαση ένα εντυπωσιακό κτίριο στην περιοχή των Παλαιών Βόλου, ακριβώς απέναντι από το υπό ανέγερση νέο πανεπιστήμιο. Το ακίνητο, με συνολική επιφάνεια 847 τμ, διασπάται σε τρία επίπεδα: το ισόγειο και ο πρώτος όροφος που καλύπτουν 624 τμ και ένας ημιώροφος 223 τμ.

Το κτίριο, ακόμη σε ημιτελή κατάσταση, δίνει τη δυνατότητα στον ενοικιαστή να το προσαρμόσει στις ανάγκες του, είτε αυτές αφορούν εμπορική είτε υγειονομική χρήση. Η σύνδεση μεταξύ των ορόφων εξασφαλίζεται μέσω ενός ατομικού ανελκυστήρα και ενός ανελκυστήρα φορτίων, ενώ το ακίνητο προσφέρει πλήρη πρόσβαση για ΑμεΑ. Επιπρόσθετα, διαθέτει ράμπα εκφόρτωσης, ιδιωτικό πάρκινγκ και ευρύχωρο προαύλιο, καθώς και μια ελκυστική πρόσοψη 15 μέτρων.

Η ξεχωριστή του θέση, απέναντι από το νέο πανεπιστήμιο, προσδίδει στο κτίριο μοναδικό στρατηγικό πλεονέκτημα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν έναν εμπορικό ή υγειονομικό χώρο σε μια περιοχή με αυξανόμενη δυναμική.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Έξι

Ράμπα εκφόρτωσης

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.