Πώληση Μεζονέτα 205τ.μ. - Κέντρο, Πεύκα

Ζητούμενη τιμή: 490000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Πεύκα, Κέντρο

490,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Πεύκα, Κέντρο

ID: 231921019-3

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

205

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2010

Κωδικός ακινήτου: 2899 - Πεύκα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα καταπληκτική πολυτελής μεζονέτα 3 επιπέδων + Σοφίτα συνολικού εμβαδού 205 τμ. Ισόγειο το οποίο αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι/cinema-movie floor με projector 4k, ηλεκτρικό αυτόματο πανί προβολής και μάλλινη μοκέτα 1 μπάνιο και 2 αποθήκες. 1ος όροφος ο οποίος αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι, ευρύχωρη κουζίνα και ένα μπαλκόνι. Η κουζίνα είναι επαγωγική (συμπεριλαμβάνονται τα σκεύη)και ο φούρνος έχει λειτουργία ατμού. Δεύτερος όροφος ο οποίος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια 1 μπάνιο και 2 μπαλκόνια. Επίσης διαθέτει σοφίτα που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση αντλίας θερμότητας και fan coil (και για ψύξη). Είναι πλήρως επιπλωμένο με πανάκριβα έπιπλα και όλες οι ηλεκτρικές συσκευές. Το συγκρότημα έχει πισίνα ,κουφώματα αλουμινίου Schuco με τριπλά τζάμια και αντικλεπτική επίστρωση Όλο το σπίτι είναι πλήρως μονωμένο με θερμοπρόσοψη , 2 πόρτες ασφαλείας με μαγνητικές κλειδαριές, τζάκι ενεργειακό, σίτες, συναγερμό, playroom και 2 κήπους. Υπάρχουν επίσης 2 τηλεοράσεις , μια 654k 3D (με γυαλιά) στο δεύτερο σαλόνι και μια 554κ στο master bedroom. Και στα 2 σαλόνια έχει Surround System 5.1. Πλυντήριο στεγνωτήριο τελευταίας τεχνολογίας Siemens. 2 αυλές περιφραγμένες . Τα ρολά είναι μεταλλικά ασφαλείας και ο συναγερμός τελευταίας τεχνολογίας. Ελέγχονται και τα 2 μέσω κινητού. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτο.

Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.

RE/MAX Right Home Πολυτεχνείου 31, 54626
Τηλ. Επικοινωνίας: +302310534354
email: info@remax-righthome.gr
Site: https://www.remax-righthome.gr

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ σας και η καταγραφή αυτών στην εντολή υπόδειξης, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Τζάκι

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Δυτικό

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.