Πώληση Βίλα 540τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 1850000 €

Βίλα - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

1,850,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771013-187

Τετραγωνικά Μέτρα

540

Εξοχική κατοικία

Ναι

Προς Πώληση: Συγκρότημα που αποτελείται από 4 διώροφες βίλες συνολικής επιφάνειας 480τ.μ. σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 6.027τ.μ. στο Τραπεζάκι, Κεφαλονιάς. Η κάθε βίλα εκτείνεται σε 2 επίπεδα, το ισόγειο που αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο, μπάνιο με WC και ο πρώτος όροφος που αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια με 2 μπάνια-WC. Επίσης η κάθε ιδιοκτησία έχει από έναν ισόγειο ξενώνα συνολικού εμβαδού 53τ.μ. Οι βίλες διαθέτουν κουφώματα αλουμινίου, σίτες, δάπεδα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, A/C, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές. Όλες οι βίλες στους εξωτερικούς χώρους διαθέτουν πισίνα, κήπο, σκεπαστή βεράντα και μπάρμπεκιου.

Από τα μπαλκόνια μπορείτε να απολαύσετε την εξαιρετική θέα στο νησί της Ζακύνθου και στο Ιόνιο Πέλαγος. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 1600 μέτρα και από το αεροδρόμιο 14 χιλιόμετρα. Η ευρύτερη περιοχή είναι ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της Κεφαλονιάς, με πολλά καταλύματα για τους επισκέπτες και άριστη οργάνωση. Τιμή: 1.850.000€

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Διαμπερές

Επιπλωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Τοποθεσία: Κοντά σε παραλία

Δίκτυο Υδρευσης

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

Δίκτυο Τηλεφώνου

Πόρτα ασφαλείας

Δορυφορική κεραία

Πισίνα

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.