Πώληση Άλλα επαγγελματικά 568τ.μ. - Κέντρο, Ναύπλιο

Ζητούμενη τιμή: 400000 €

Άλλα επαγγελματικά - Πώληση - Ναύπλιο, Κέντρο

400,000 €

Ν. Αργολίδας, Ναύπλιο, Κέντρο

ID: 231631004-36

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

568

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Μέσα στον οικιστικό ιστό του Ναυπλίου πωλείται σε εξαιρετική τιμή μοναδικός επαγγελματικός χώρος γενικής χρήσης, κατασκευής του 1998 και συνολικής επιφάνειας 568 τ.μ. Βρίσκεται σε πλεονεκτική και εύκολα προσβάσιμη θέση με ευκολία στάθμευσης.

Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση απευθυνόμενη σε επαγγελματίες, καθώς οι δυνατότητες χρήσης του ακινήτου είναι απεριόριστες όπως γραφεία, δημόσιες υπηρεσίες, ιατρεία, φυσικοθεραπευτήρια, γυμναστήρια, λογιστήρια κ.ά. Η θέση του και το μέγεθός του εξασφαλίζουν την γρήγορη απόσβεση της επένδυσης. Εναλλακτικά, ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να το διαρρυθμίσει σε διαμερίσματα - κατοικίες προς εκμετάλλευση.

Ανήκει σε σύγχρονη πολυκατοικία προσεγμένης κατασκευής και αισθητικής, η οποία βρίσκεται σε άριστη κατάσταση χωρίς φθορές ή ανάγκη επισκευών. Αποτελείται από τρία επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο και μεταλλικό πατάρι) τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερικές σκάλες.

Το ισόγειο εμβαδού 194 τ.μ., το οποίο είναι υπερυψωμένο ως προς το δρόμο, είναι διαμπερε΄ς και ιδιαίτερα φωτεινό, με δική του ανεξάρτητη είσοδο από αυτή της πολυκατοικίας. Διαθέτει μεγάλα ανοίγματα και αποτελείται από χώρους γραφείων, αίθουσα συνεδριάσεων και αναμονής. Πολλοί από τους χώρους αυτούς έχουν ύψος 4,93 μ. χαρίζοντας αίσθηση ελευθερίας.

Το ημιυπόγειο είναι βοηθητικός χώρος συνολικού εμβαδού 265 τ.μ. και διαθέτει φυσικό φωτισμό και αερισμό. Έχει διαρρύθμιση με αποθήκες, κουζίνα και χώρους υγιεινής.

Τέλος υπάρχει εσωτερική σκάλα η οποία οδηγεί από το ισόγειο στο πατάρι συνολικού εμβαδού 109 τ.μ. Πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο χωρίς κολώνες, ώστε να είναι δυνατή η ελεύθερη διαρρύθμιση κατά τη βούληση του εκάστοτε χρήστη.

Διαθέτει κεντρική ψύξη - θέρμανση με σώματα fancoils, τριφασικό ρεύμα, κουφώματα αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες, πατώματα από κεραμικό πλακάκι, γυάλινη διπλή πόρτα εισόδου, ψευδοροφή, δομημένη καλωδίωση και εύκολο πάρκινγκ.

Απέχει 900 μέτρα από το λιμάνι του Ναυπλίου, 137 χλμ από την Αθήνα και 167 χλμ από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

RE/MAX Experts, Νέας Κίου 12, Ναύπλιο, τηλ. 27520 28813, e-mail: info@remax-experts.gr, www.remax-experts.gr. Υπεύθυνος Ακινήτου: Μητρόπουλος Γιώργος.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Αποθήκη

Διαμπερές

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Γωνιακό

Πρόσοψης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.