Ενοικίαση Μονοκατοικία 108τ.μ. - Βρύσες, Κρυονερίδα

Ζητούμενη τιμή: 650 €

Just Rented

Μονοκατοικία - Ενοικίαση - Κρυονερίδα, Βρύσες

650 €

Ν. Χανίων, Κρυονερίδα, Βρύσες

ID: 231671035-68

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

108

Έτος Κατασκευής

1930

Διατίθεται  αποκλειστικά από τον Χαρίτο Μαυριδάκη και την RE/MAX Specialists!

Μονοκατοικία για μακροχρόνια ενοικίαση 108τ.μ. στις Βρύσες Αποκορώνου. Είναι σε άριστη  κατάσταση καθώς έχει γίνει ολική  ανακαίνιση σε όλους τους χώρους του σπιτιού όπως επίσης στα ηλεκτρολογικά αλλά και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Θα δοθεί πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Αποτελείται από ξεχωριστό σαλόνι, κουζίνα, 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με  μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες και ένα μεγάλο μπάνιο. Διαθέτει κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια για ψύξη και θέρμανση, ηλιακό θερμοσίφωνα και καινούρια κουφώματα αλουμινίου με σίτες και ηλεκτρικά ρολά. Επίσης στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μεγάλος κήπος που μπορεί ο ενοικιαστής να τον εκμεταλλευτεί για να φυτεύει τα δικά του λαχανικά. Πρόκειται για ένα ακίνητο που συνδυάζει όλες τις σύγχρονες ανέσεις με την ζωή σε ένα παραδοσιακό οικισμό, κάτι που το κάνει εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της φύσης και της ησυχίας. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το σταθερό ίντερνετ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μαυριδάκης Χαρίτος 6942605359 RE/MAX Specialists Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες Ελ. Βενιζέλου 92-94 Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Κήπος

Ρετιρέ

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.