Ενοικίαση Μεζονέτα 120τ.μ. - Αρώνι, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 900 €

Just Rented

Μεζονέτα - Ενοικίαση - Ακρωτήρι, Αρώνι

900 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Αρώνι

ID: 231671023-263

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

120

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

1ος

Η RE/MAX Specialists και η σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας Μαριάννα Γυπάκη, σας παρουσιάζουν ένα αισθητικά πολύ όμορφο χώρο για μακροχρόνια ενοικίαση.

Ψάχνετε για νεόδμητη μεζονέτα σε ένα από τα καλύτερα κ πιο γραφικά σημεία της περιοχής του Ακρωτηρίου; Τότε έχουμε το κατάλληλο ακίνητο για εσάς! Η ποιότητα κατασκευής, η διαρρύθμιση, η εργονομία - λειτουργικότητα του ακινήτου έχουν μελετηθεί, ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη άνεση στους κατοίκους καθιστώντας αυτό το ακίνητο εξαιρετικό.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δύο άνετα μπάνια μοιρασμένα σε κάθε όροφο.

Πιο αναλυτικά η κουζίνα χωρίζεται με τη τραπεζαρία από έναν όμορφο και αρκετά πρακτικό πάγκο και διαθέτει και μία ηλεκτρική κουζίνα.

Μπροστά από το σαλόνι υπάρχει μία πάρα πολύ μεγάλη βεράντα για άνετη χρήση, καθώς και μπαλκόνια στη πίσω πλευρά του σπιτιού. Τα δύο υπνοδωμάτια του κάτω ορόφου έχουν έχουν μεταξύ τους ένα άνετο μπάνιο με μπανιέρα.

Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στο μεγάλο υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και πρόσβαση σε μία ακόμη όμορφη βεράντα με απεριόριστη θέα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η κατοικία διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα ένα κλιματιστικό, Σόμπα Πέλλετ με συνδεδεμένα με σώματα καλοριφέρ, τριπλά ενεργειακά τζάμια, κουφώματα, θερμοδιακοπτής, σίτες, πόρτα ασφαλείας, εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατοικίας εξωτερικά κ εγκατάσταση συναγερμού.

Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι κατηγορίας Β+. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα κατόπιν συνεννόησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και το συντονισμό μίας συνάντησης παρακαλώ επικοινωνήστε στο Τηλ. 6995786611 Μαριάννα Γυπάκη, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists Ελ. Βενιζέλου 92-94, Χανιά.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Τύπος Θέρμανσης: Pellets

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β+

Αποθήκη

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.