Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 25τ.μ. - Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 135000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Λαδάδικα

135,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Λαδάδικα

ID: 231571028-14

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

25

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

5ος

Κωδικός ακινήτου: 108-2387 - Θεσσαλονίκη Δήμος Λαδάδικα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη γκαρσονιέρα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 25 τ.μ. σε οικόπεδο 400 τ.μ. μόνο 150 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Η οικοδομή είναι κατασκευασμένη το 1970 με ενεργειακή κλάση Δ ενώ η γκαρσονιέρα ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση με κλιματισμό, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 4 τ.μ. - Τιμή: 135.000 €

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα απο τα πιο πολυσύχναστα σοκάκια της Θεσσαλονίκης και έτσι μπορεί να προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή ενα σταθερό και αξιόλογο ποσοστό απόδοσης είτε το εκμεταλλευτεί με την μορφή βραχυχρόνιας μίσθωσης είτε μακροχρόνιας μίσθωσης. Έχει γίνει ολική ανάπλαση στο εσωτερικό της οικοδομής προσθέτοντας έτσι το στιλ μίας οικιστικής οικοδομής όπως και είναι σήμερα διοτι άλλαξε σταδιακά απο οικοδομή βιοτεχνικού τύπου σε οικιστικού.

Λόγω του σημείου που βρίσκεται είναι απο τις πρώτες επιλογές τουριστών που επισκέπτονται την πόλη μας αλλά και φοιτητών για μακροχρόνια μίσθωση. Βρίσκονται πολύ κοντά καταστήματα εστίασης καθώς και εμπορικά καταστήματα ενώ απέχει μόλις 150 μέτρα απο την Νέα παραλία Θεσσαλονίκης οπου μπορεί ο καθένας να απολαύσει μια χαλαρή βόλτα η και το βραδινό ποτό του με πληθώρα επιλογών σε νυχτερινά μαγαζιά.

Η διαρρύθμιση του στούντιο απεικονίζεται στην κάτοψη με τον αριθμό εισόδου Δ4

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ανακαινισμένο

Πρόσοψης

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.