Πώληση Μονοκατοικία 370τ.μ. - Μύλοι, Λέρνα

Ζητούμενη τιμή: 299000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Λέρνα, Μύλοι

299,000 €

Ν. Αργολίδας, Λέρνα, Μύλοι

ID: 231631001-460

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

370

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2002

Όροφος

Ισόγειο

Στον παραθαλάσσιο οικισμό των Μύλων Λέρνας, σε απόσταση μόλις 11 km από το Ναύπλιο μέσω μίας παραθαλάσσιας και ειδυλλιακής διαδρομής πλάι στον αργολικό κόλπο, πωλείται εξαιρετική μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 370 τ.μ. σε οικόπεδο 914 τ.μ., κατασκευής 2002, μια ανάσα από τη θάλασσα.

Το υπόγειο των 140 τ.μ. είναι ένας ενιαίος χώρος αποθήκης και κλειστού γκαράζ. Το ισόγειο των 187 τ.μ. αποτελείται από ενιαία κουζίνα και τραπεζαρία ενώ δύο σκαλάκια πιο ψηλά είναι το σαλόνι. Επίσης το ισόγειο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα με ατομικό λουτρό και βεστιάριο, ένα επιπλέον λουτρό κι ένα WC. Τα δάπεδα από μάρμαρο δίνουν αίσθηση πολυτέλειας, ενώ όλη η κατασκευή είναι φτιαγμένη με τα καλύτερα υλικά κατά το χρόνο κατασκευής της, τα οποία διατηρούνται άριστα, καθώς το κτίριο έχει κατοικηθεί ελάχιστα. Η σοφίτα 43 τ.μ., η οποία είναι προσβάσιμη από το ισόγειο μέσω εσωτερικής σκάλας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος αποθήκης ή και playroom.

Στα πλεονεκτήματα του σπιτιού είναι ο κεντρικός κλιματισμός, ο συναγερμός και το ιδιωτικό κλειστό πάρκινγκ, απαραίτητα για ένα σπίτι στην εξοχή όπως το συγκεκριμένο. Ο μεγάλος περιφραγμένος κήπος και οι άνετες βεράντες προσκαλούν οικογένεια και φίλους να χαρούν τα καλοκαιρινά βράδια ακούγοντας τη θαλάσσια αύρα, με τη θάλασσα να απέχει μόλις στα 150m! Ιδανικό σπίτι για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, ακόμη και για επένδυση με χρήση βραχυχρόνιας εκμίσθωσης!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

RE/MAX Experts, Παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου 12, Ναύπλιο, Τηλ.: +30 27520 28813, remaxexpertsgr@gmail.com, www.remax-experts.gr

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Διαμπερές

WC

Κλιματισμός

Αποθήκη

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πρόσοψης

Συναγερμός

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.