Ενοικίαση Κτήριο 180τ.μ. - Ιπποκράτειο, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 1900 €

Επαγγελματικό - Ενοικίαση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Ιπποκράτειο

1,900 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Ιπποκράτειο

ID: 231321110-17031

Τετραγωνικά Μέτρα

180

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

1975

Όροφος

1ος

Κωδικός Ακινήτου: #1110-17031 | Θεσσαλονίκη, Ιπποκράτειο Ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος 180 τμ πρώτου ορόφου με ασανσέρ, κατασκευής 1975 σε καλή κατάσταση. Διαθέτει καινούρια συρόμενα κουφώματα αλουμινίου. Είναι φωτεινό βλέπει μπροστά σε πάρκο με αρκετό πράσινο σε πολύ κεντρικό σημείο. Έχει 3 μπάνια ,θέσεις πάρκινγκ και τριφασικό ρεύμα. Ακριβώς απέναντι βρίσκεται ένα ελεύθερο μεγάλο πάρκινγκ. Το ακίνητο είναι τριών όψεων. Υπάρχουν δύο είσοδοι εκ των οποίων η μία είναι μέσω της πολυκατοικίας και η δεύτερη από εξωτερική πόρτα ασφαλείας πού βρίσκεται στο ιδιωτικό πάρκινγκ και οδηγεί σε εσωτερικές σκάλες. Είναι κατάλληλο για πολυιατρείο, διαγνωστικό κέντρο, γραφεία μεγάλων επιχειρήσεων, για μεγάλα φροντιστήρια.

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310670590 Σμύρνης 15, Εύοσμος

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

WC

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Γωνιακό

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.