Πώληση Πολυκατοικία 300τ.μ. - Ταμπακαριά, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 800000 €

Οικιστικό - Πώληση - Χανιά, Ταμπακαριά

800,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Ταμπακαριά

ID: 231671003-549

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1900

Η RE/MAX Specialists και η Έφη Θεοδωράκη σας παρουσιάζουν προς πώληση ένα παλιό πέτρινο διατηρητέο κτήριο 300τμ, δίπλα στη θάλασσα στα Ταμπακαριά Χανιών!

Το κτήριο έχει μεγάλη πρόσοψη σε κεντρικό δρόμο της περιοχής και καινή πίσω του πλευρά καταλήγει δίπλα στη θάλασσα. Λόγω ύψους, δίνεται η δυνατότητα κατασκευής σοφίτας. Ωστόσο, το κτήριο χρειάζεται ολική ανακαίνιση.

Τα Ταμπακαριά, στην ανατολική βραχώδη περιοχή των Χανίων, είναι η συνοικία που από τις αρχές του 19 ου αιώνα είχαν εγκατασταθεί οι βυρσοδέψες για την επεξεργασία των δερμάτων. Εκτείνονται στο παραθαλάσσιο τμήμα της οδού Βιβιλάκη και ανατολικότερα, στην περιοχή της Αγίας Κυριακής. Πρόκειται για μια πολύ ατμοσφαιρική περιοχή, ένα αρχιτεκτονικό μνημείο της βιομηχανικής εποχής, και πλέον, έχει ξεκινήσει η ανάπλαση της περιοχής με γνώμονα την εξυπηρέτηση των μόνιμων κάτοικων και επισκεπτών, και την ανάδειξη της ιστορικής και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της περιοχής. Χτισμένα με πέτρα και κεραμιδένιες στέγες, τα κτήρια είναι τοποθετημένα στη σειρά και διακόπτονται μόνο από πολύ στενά απότομα περάσματα με σκαλοπάτια προς τη θάλασσα, συνθέτοντας ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό σύνολο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να το δείτε από κοντά, καλέστε τώρα στο 6943731703.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.