Πώληση Διαμέρισμα 142τ.μ. - Μπόλαρη, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 400000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Χανιά, Μπόλαρη

400,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Μπόλαρη

ID: 231671003-548

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

142

Έτος Κατασκευής

1980

Όροφος

3ος

Η RE/MAX Specialists και η Έφη Θεοδωράκη σας παρουσιάζουν προς πώληση ένα πραγματικά πανέμορφο διαμέρισμα 142 τμ στο κέντρο των Χανιών!

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου, έναν από τους πιο κεντρικούς και όμορφους δρόμους στα Χανιά, στον 3ο όροφο σε πολυκατοικία με ασανσέρ. Είναι κατασκευής του 1980 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2011.

Αποτελείται από μια άνετη και πλήρης οργανωμένη κουζίνα με όλα τα ηλεκτρικά είδη, μεγάλο χώρο σαλόνι - τραπεζαρία, 3 μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, ένα wc με καμπίνα ντουζιέρας, ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και μια πολύ μεγάλη βεράντα με θέα . Επίσης διαθέτει αποθηκευτικές ντουλάπες σε σε κάποια σημεία του σπιτιού όπου υπήρχαν εσοχές και 2 πατάρια. Έχει κεντρική θέρμανση η οποία λειτουργεί και μπορεί κάποιος να κάνει αυτονομία αν το επιθυμεί, 3ΑC, ηλιακό θερμοσίφωνα καινούριο, πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου λευκού χρώματος με διπλά τζάμια και σίτες, πατώματα από ξύλο, εκτός την κουζίνα και τα μπάνια που έχουν πλακάκια, τέντες καινούριες και δύο πάρκινγκ στην πιλωτή.

Το διαμέρισμα είναι πολύ φωτεινό καθώς υπάρχουν μεγάλα παράθυρα παντού και πολύ ήσυχο παρόλο που βρίσκεται σε έναν πολύ κεντρικό δρόμο. Είναι ένα υπέροχο και πολύ άνετο διαμέρισμα μέσα στην καρδιά της πόλης. Για όποιον το επιθυμεί, μπορεί να δοθεί και επιπλωμένο.

Η οδός Ηρώων Πολυτεχνείου ξεκινάει ακριβώς μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο και είναι ένας ευχάριστος δρόμος για περίπατο προς τη θάλασσα στην οποία και καταλήγει. Ο δρόμος χαρακτηρίζεται από νεοκλασικά και παλαιότερα κτήρια, μοντέρνες πολυκατοικίες, χαριτωμένα καφενεία, εστιατόρια και τον κινηματογράφο «Αττικόν».

Λόγω τις θέσης του το διαμέρισμα αυτό είναι κατάλληλο τόσο για οικογένεια, όσο και για επένδυση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να το δείτε από κοντά, καλέστε τώρα στο 6943731703.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Κεντρική

WC

Μπάνιο

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Δύο

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.